Algemene DatingsitesReviews

Datingeasy

http://www.datingautoriteit.nl/link/datingeasy/
Naar de website

Datingeasy

Sommige mensen zien een beetje op tegen daten. Daarom is het leuk om weten dat er datingsites zijn die het je wat gemakkelijker maken. Datingeasy is zulke site. Je inschrijven is hier heel gemakkelijk. Dit kan gewoon vanaf de homepage. Deze registratie is gratis. Nadien kun je aan de slag met het opstellen van een profiel. Wil je de site verder gebruiken, dan wordt de site betalend. Of dit de moeite waard is, proberen we te achterhalen aan de hand van ervaringen met deze datingsite.

Gemengde ervaringen met Datingeasy

Sommige mensen zijn best tevreden over Datingeasy. De kwaliteit is goed, maar er zijn niet zoveel leden actief op deze site. Dit verklaart waarom mensen zich een beetje bekocht voelen wanneer ze betaald hebben en geen reactie krijgen op hun berichten. Sommige mensen vinden de site er een beetje kaal uitzien. Dit is een kwestie van smaak. De site zelf werkt goed en lijkt stabiel. Een iemand had de indruk dat hij of zij vastzat aan een contract met de site. Of dit ook zo is, bespreken we in het gedeelte over het opzeggen van de site.

Is Datingeasy betrouwbaar als datingsite

Deze site lijkt in ieder geval op een betrouwbare manier opgezet. De site geeft datingtips. De veiligheid van de gebruikers staat hier voorop. Als je iets niet weet kun je de veel gestelde vragen consulteren. Deze zijn duidelijk opgesteld en weerleggen de ervaringen van sommige gebruikers. Mogelijk hebben deze mensen de regels niet goed gelezen. Zo is het zeker wel mogelijk om je abonnement hier op te zeggen.

Is Datingeasy een vorm van oplichting?

Sommige gebruikers waarschuwen deze site niet te gebruiken omdat ze weinig respons kregen en dachten vast te zitten aan een contract. Dit is niet het geval. Je kunt alles nalezen in de algemene voorwaarden en in de veelgestelde vragen. Als je dit doet, weet je waaraan je begint. Je hoeft trouwens niet geregistreerd te zijn om deze info te consulteren. Dat is wel een groot pluspunt.

Datingeasy opzeggen is wel degelijk mogelijk.

In tegenstelling tot de ervaringen van sommige mensen kan deze site gewoon worden opgezegd. Dit gebeurt wanneer je een partner hebt gevonden of als je eens op een andere site wilt proberen. Eerst en vooral geldt het wettelijke herroepingsrecht op deze site. Los daarvan kun je je abonnement opzeggen door dit aan te geven in je profiel. Je moet er wel rekening mee houden dat je eventuele credits dan kwijt bent.

Naar de website

 

3.4 Gebruikers (3 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close