Algemene DatingsitesReviews

E Matching

http://www.datingautoriteit.nl/link/e-matching/
Naar de website

E-Matching

E-Matching is een datingsite voor hoger opgeleiden. Dit houdt in dat er bepaalde eisen aan potentiële leden gesteld worden. Zonder hoger diploma kom je er hier niet in. Alle leden van deze datingsite hebben minstens een hbo-diploma. Vele anderen hebben een academische opleiding genoten. Vaak hebben deze mensen het moeilijk om een partner te vinden die hetzelfde studieniveau heeft genoten. Zij gaan bewust op zoek naar een partner met wie ze niet alleen een relatie kunnen hebben, maar ook een gesprek op niveau.

Wat zijn de meest voorkomende ervaringen met E-Matching?

E-Matching is een datingsite die al vele jaren bestaat. Het is dan ook logisch dat je vele meningen en ervaringen kunt vinden over deze datingsite. Uit deze ervaringen blijkt dat deze site degelijk werd opgezet. Behalve een ledenbestand op niveau kun je hier ook gebruik maken van een datingcoach. Deze diensten zijn niet gratis, maar je krijgt hier wel wat voor in de plaats. Tegelijk zijn de ervaringen die je opdoet op een datingsite niet alleen afhankelijk van de betrouwbaarheid van de site, maar ook van het gedrag van de leden onderling. Over dit laatste hebben we heel wat negatieve dingen kunnen lezen. Blijkbaar staat een hoge opleiding niet garant voor het hebben van respect voor elkaar.

Is E-Matching betrouwbaar?

Deze datingsite voor hoger opgeleide mensen is zeker betrouwbaar. Er worden heel wat extra diensten geboden. Hierdoor vergroot de kwaliteit van de dienstverlening en kun je terugvallen op goede raad wanneer je die nodig zou hebben. Dit is fijn om weten. Verder is het goed om weten dat profielen hier handmatig gecontroleerd worden. Zo ga je nepprofielen tegen en dat is ook een goede garantie voor betrouwbaarheid.

E-matching is zeker geen oplichting

Een aantal mannen die E-matching gebruiken, is niet tevreden over de site omdat hun berichtjes niet beantwoord worden. Dit is een kant van het verhaal. Om te weten wat er aan de hand is, zou je ook moeten kunnen zien welk soort bericht er verstuurd is. Wij zouden deze gebruikers aanraden om de datingcoach van de site te raadplegen. Met vrouwonvriendelijk gedrag ga je namelijk geen partner krijgen.

E-matching opzeggen, dat kan

Wie niet tevreden is over een datingsite of een partner heeft gevonden, heeft deze site niet meer nodig. Het is dan logisch dat je de site wil opzeggen. Dit kun je doen door passief lid te worden. Je account bestaat dan nog wel, maar je hebt via je profiel de incasso stopgezet. Dit is eenvoudig om te doen en je kunt de site nog gebruiken gedurende de volledige periode waarvoor je betaald hebt. Je bent je geld dus niet kwijt.

Naar de website
2.3 Gebruikers (5 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Close