Algemene Datingsites

Met DroomFlirt leren flirten

http://www.datingautoriteit.nl/link/droomflirt/
Naar de website

Informatie Droomflirt

Flirten kan je alleen leren door dit veel te oefenen. Gelukkig zijn er websites waar je dat eenvoudig kunt leren. Bij DroomFlirt kan je bijvoorbeeld gratis een account aanmaken en in contact komen met mannen, vrouwen, stelletjes maar ook met fictieve profielen om je vaardigheden te verbeteren.

Opzeggen

Je kan erg eenvoudig je profiel verwijderen via je account. Heb je genoeg van flirten en is het tijd om echt te gaan daten? Dan kan je ongetwijfeld een vergelijkbare datingsite proberen om met een leuke jongen of dame af te spreken.

Kosten

Als je graag nog persoonlijker met iemand wilt kletsen, dan vraagt DroomFlirt daar wel een kleine vergoeding voor. Een berichtje kost slechts 66 cent, afhankelijk van het aantal woorden dat je in je mailtje zet. En deze flirtsite maakt de betaling erg eenvoudig omdat je zowel per telefoon (pay per call) als per bankaccount en creditcard kunt betalen.

Contact

Het is natuurlijk niet mogelijk om met deze profielen af te spreken, maar je kan er wel erg veel van leren. Je kunt DroomFlirt gebruiken om vooral beter te worden in het flirten zodat je later in de kroeg je kunsten op de proef kan stellen. Hopelijk krijg je dankzij deze gesprekken genoeg zelfvertrouwen om je crush eindelijk aan te spreken, en wie weet wat daar uit volgt.

Betrouwbaarheid Droomflirt

Omdat je misschien onervaren bent met flirten kan het geen kwaad om dit in een veilige omgeving te leren. In een digitale wereld plaats je als het ware een onzichtbare muur tussen jou en je gesprekspartners. Droomflirt gat veilig om met jouw gegevens terwijl jij bepaalt waar je wel en niet voor betaalt.

Inloggen Droomflirt

Je maakt een profiel aan door eenmalig een aantal gegevens op te geven zoals je naam en je hobby’s. Als je het account via de mail hebt bevestigd dan kan je maar liefst 5 gratis flirtberichten versturen.

Klachten Droomflirt

Als je een vraag of een klacht hebt dan kan je het stellen door hen te mailen of te bellen. Het is een transparant bedrijf dat je graag te woord staat zodat je meteen weer verder kan flirten.

Schrijf ook een recensie over Droomflirt

Heb je een bijzondere ervaring gehad die je graag wilt delen? Schrijf dan een korte review op onze website of geef een beoordeling.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close