Algemene Datingsites

whatsappdating

Naar de website

Whatsappdating

Iedereen is bekend met Whatsapp en net daarom lijkt het zo aantrekkelijk om je in te schrijven bij Whatsappdating. Met grote waarschijnlijkheid bent u al bekend met de werking van deze populaire chat app, en dan is het alleen maar logisch dat u met behulp van Whatsapp ook zou kunnen daten. Of dat nu zo’n goed idee is, dat leggen we u in dit artikel wat verder uit.

Ervaringen met Whatsappdating

Je inschrijven op Whatsappdating is gratis, dus dat werd door de meeste gebruikers meteen als een pluspunt bekeken. Ook leuk is dat je om berichten te ontvangen, geen credits hoeft te kopen of geld hoeft te betalen. Dit wordt anders vanaf het moment dat je ook op de berichten die je krijgt wilt antwoorden. Dit is een datingsite waar vooral mooie dames zich aanmelden onder een alias. Op die manier is het niet na te gaan of er ook echte dames achter deze profielen zitten. Gebruikers die met de mooie vrouwen wilden afspreken, werden stante pede van de site geweerd. Dit gaf de gebruikers het gevoel dat ze met een fake site te maken hadden.

Whatsappdating: betrouwbaar of fake?

Omwille van het feit dat irl afspreken met een mogelijke toekomstige partner wordt tegengegaan door de site, voelden de gebruikers van wie wij de ervaringen delen zich bekocht. Ze betaalden namelijk 1 euro per bericht om zelf te kunnen antwoorden en dat vonden ze een vorm van oplichting.

Is Whatsappdating oplichting?

Deze datingsite kan leuk zijn voor mannen die graag plaatjes kijken en niet verder willen gaan dan dat. De meeste vrijgezellen die zich inschrijven op de site willen uiteraard meer. Daarom hebben we begrip voor de mannen die Whatsappdating een vorm van bedrog vinden en zich zo vlug mogelijk willen uitschrijven.

Kan Whatsappdating opgezegd worden?

Jammer genoeg hebben we weinig informatie gevonden over hoe de datingsite Whatsappdating opzeggen. Dit speelt als je het ons vraagt in het nadeel van de reputatie van deze toch wel aantrekkelijk uitziende site. Zeker wie ervaren heeft dat deze datingsite tot oplichting kan leiden, zou dit zo snel mogelijk moeten kunnen doen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close