Algemene Datingsites

eharmony

http://www.datingautoriteit.nl/link/eharmony/
Naar de website eHarmony is een toonaangevende internationale matchmaking site voor heteroseksuele op zoek naar een serieuze relatie met een compatibele partner. Deze datingsite is erg populair over de hele wereld met meer dan 20 miljoen leden en met ongeveer 8000 nieuwe aanmeldingen per dag kunnen we je vertellen in deze review. De ervaringen van de meeste singles zijn positief. We kunnen daarom wel stellen in deze review dat de site betrouwbaar is.

Deze site was eigenlijk opgericht door Dr Neil Clarke Warren wie is eigenlijk een relatie en dating expert. Hij was de eerste die een wetenschappelijke benadering gebruikte om zo zeer compatibel singles overeen te laten komen. Voor het systeem om succesvol samen te werken voor een nieuwe gebruiker nodig om een volledige relatie vragenlijst in te vullen en het profiel van het lid moet dus volledig zijn. Het online systeem zal dan geschikte leden zoeken uit het ledenbestand. Het systeem werkt echt omdat ongeveer 200 mensen trouwen per dag die bij deze site.

Recent onderzoek van de Amerikaanse phychological samenleving blijkt dat getrouwde koppels die eHarmony.com gebruikt zijn aanzienlijk gelukkiger zijn dan die van een vergelijkbare lengte van de tijd die op een andere manier ontmoet. Dit is zo populair dat het is gekenmerkt op ABC News, Good Morning America, New York Times en vele andere plaatsen. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat de site betrouwbaar is. Dit aan hand van ervaringen van duizenden andere leden.

Als nieuw lid kunt u zich aanmelden met eHarmony.com door het creëren van je profiel. Klik op de onderstaande link om meer te lezen en aan te melden. Dit aanmelden is gratis maar wanneer je echt gebruik wilt maken van de datingsite moet je alsnog betalen. Al hoewel dit een internationale datingsite is vind je hier toch aardig wat Nederlandse en Belgische singles.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close