Algemene Datingsites

relatie.nl

https://www.datingautoriteit.nl/link/relatie-nl/
Naar de website

Informatie Relatie.nl

Wanneer je denkt een date te vinden op een dating website is Relatie.nl de datingwebsite waar je moet zijn. Deze dating website is bedoeld voor mannen en vrouwen die al boven de dertig jaar zijn. Al ben je zelf al een man of een vrouw van 80 jaar, deze website is voor jou. Je mag alleen niet jonger dan 30 jaar zijn. Bij relatie.nl kijken we niet naar de niveau van de opleiding. Het maakt niet uit welke niveau je hebt. Alleen je leeftijd maakt uit. Als een dertig plusser ben je dus welkom bij relatie.nl om online te daten.

Deze dating website behoort tot de top tien lijst van Nederland van de meest vertrouwelijke dating website. In de afgelopen 8 jaren, namelijk vanaf het jaar 2009 tot en met 2016, hebben wij de titel gedragen van ‘populairste dating website van het jaar’. Ook waren wij 1 van de drie winnaren van de VARA Kassa dating test. In het jaar 2015 heeft Relatie.nl ook nog eens de Thuiswinkel Award voor dating website gewonnen. Relatie.nl behoort tot het Keurmerk Veilig Daten dan een initiatief is van De Consumentenbond. Hiermee zijn wij gekozen als de datingwebsite om online daten in geheel Nederland te proffesionaleren.

 

Werking Relatie.nl

Bij relatie.nl ben je terecht als je serieus op zoek bent naar een relatie. Je kunt gratis op de website een indruk krijgen van wat wij allemaal te bieden hebben. Je kunt je eigen profiel aanmaken, zoeken naar andere profielen en eventuele berichten versturen. Bevalt de dating website jou en wil je het verder uitproberen en meer gebruik maken van onze services, dan kun je er altijd voor kiezen om een betalende lid te worden. Je zou dan een abonnement kunnen aanschaffen. Voor minder dan een tientje per maand, kun je al een abonnement aanschaffen.

 

Klantenservice Relatie.nl

Relatie.nl biedt u de mogelijkheid om onze klanten contact center te contacten wanneer u het nodig acht. De klantenservice is te bereiken via de telefoon. Wij nemen geen vakantie periodes en zijn dus het hele jaar door geopend vanaf 9 uur ’s ochtends tot en met 9 uur ’s avonds.

 

Inschrijven Relatie.nl

De inschrijving bij Relatie.nl is geheel gratis. Ben jij iemand van boven de dertig jaar oud, dan kun je terecht bij datingwebsite Relatie.nl. Eenmaal je bent ingeschreven kun je een profiel aanmaken en op zoek gaan naar andere contacten. Op je profiel kun je een foto plaatsen en wat informatie over jezelf. Zet zeker wel je leeftijd erbij en naar welke leeftijdsklasse jouw voorkeur naar uit gaat. De meeste leden op Relatie.nl zijn tussen de 30 en 60 jaar oud. Geef je aan tijdens het inschrijven waar jouw voorkeur naar uit gaat, dan zul je in de zoek optie ook mensen vinden die voldoen naar jouw criteria. Ook kun je direct aangeven als je specifiek op zoek bent naar iemand met een hoge opleiding of dat het jou niets uitmaakt. Misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar iemand van de universiteit, of misschien ben je juist op zoek naar iemand die wat minder geschoold is. Geef het allemaal aan wanneer jij je profiel aanmaakt. Zo zul je voorkomen dat je naar profielen zit te kijken die niet behoren tot jouw keuze.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close