Algemene Datingsites

Leer flirten met 2Day

http://www.datingautoriteit.nl/link/2day/
Naar de website

Informatie 2Day

Zou je graag wat meer willen flirten? In deze moderne tijden is het vinden van een partner nog een hele klus. Misschien schiet het er bij jou ook een beetje in. Je bent druk aan het werk of aan de studie dus daten is niet direct het eerste waar je aan denkt. Ben je echter wel op zoek naar een man of vrouw om mee te daten? Dan kan 2Day de oplossing zijn.

Opzeggen

Je kunt je account verwijderen wanneer je maar wilt. Je zit niet vast aan een abonnement en er zijn dan ook geen opzegkosten.

Kosten

Wil je meer dan 5 berichten per dag kunnen versturen? Dan zijn er wel kosten aan verbonden die je telefonisch of via een creditbundel kunt betalen.

Contact

Je kunt zowel inloggen achter je pc als op je telefoon zodat je de hele dag met interessante mensen kunt chatten en misschien zelfs wel afspreken. 2Day richt zich op heteroseksuele mannen en vrouwen die willen flirten. Het is daarom niet alleen een datingsite, maar ook een perfecte plek om te leren flirten en versieren. Dat is de reden dat een gedeelte van de profielen zogenaamde entertainmentprofielen zijn. Het is niet mogelijk om fysiek met hen af te spreken, maar je leert wel hoe je potentiële lovers het hoofd op hol kunt brengen.

2Day app

Er is nog niet een app waarmee je kunt flirten. Wel kan je natuurlijk ook op je smartphone en tablet op de website terecht.

Betrouwbaarheid 2Day

De betrouwbaarheid van 2Day is erg groot. Dat komt mede omdat de site geen gebruik maakt van software of plug-ins. Het gaat om gebruiksgemak en veiligheid zodat je jezelf op het liefdespad durft te begeven. De ervaringen van deelnemers zijn daardoor redelijk positief. Dat komt mede omdat eventuele klachten bij 2Day snel worden afgehandeld. Hun klantenservice staat namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om je verder te helpen.

Inloggen 2Day

Dit is een site waar je je gratis binnen 2 minuten kunt aanmelden. Inloggen op 2Day kan direct nadat je profiel is goedgekeurd door je inlognaam en wachtwoord in te voeren. Üpload vervolgens een aantal aantrekkelijke foto’s van jezelf. Nadat je account is goedgekeurd kan je per dag 5 gratis flirtberichten naar mannen en vrouwen bij jou in de buurt sturen.

Klachten

Heb je klachten of opmerkingen? Stuur de klantenservice dan een e-mail.

Gay 2Day

Deze datingsite is tot op heden uitsluitend bedoeld voor hetero’s. Maar dat kan in de toekomst altijd veranderen!

Schrijf ook een recensie over 2Day

Laat dan even een korte review achter op de site. Het helpt om jouw verhaal te delen, zowel de positieve als negatieve kanten. Want daardoor weten toekomstige bezoekers wat ze mogen verwachten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close