Algemene Datingsites

Happn

https://www.datingautoriteit.nl/link/happn/
Naar de website

Wat is Happn?

Happn is een datingsapp, die beschikbaar is voor IOS (Iphone), Android en de Windows Phone. Hoewel hij heel veel weg heeft van Tinder, zijn er toch verschillen tussen deze twee datingsapps.
Zo word je alleen voorgesteld aan mensen, binnen een straal van 250 meter. Uiteraard moeten zij de app dan ook geïnstalleerd hebben. Daarnaast biedt Happn app je de handvatten om die bewuste persoon ook aan te spreken.
Het is niet vreemd dus dat deze, van oorsprong Franse app het in populariteit wint.

Hoe werkt de Happn app?

Het installeren van de applicatie, maar ook het gebruik is zeer gebruiksvriendelijk. Afhankelijk van jouw telefoon is de applicatie te downloaden. Overigens moet je wel een Facebookaccount hebben om de app te downloaden. Heb je die niet, dan blijf je Happnloos.
Eenmaal gekoppeld aan jouw Faebookaccount en geïnstalleerd op je telefoon, dan kun je aan de slag met je profiel. Het belangrijkste onderdeel van jouw datingsavontuur.

Je profiel inrichten

Het belangrijkste en leukste onderdeel. Immers, het is de presentatie van jezelf. Gebruik een actuele foto. Een leuke, bereikbare foto. Dus niet eentje waar je ladderzat op staat.
Vul vervolgens de gegevens in, die gevraagd worden en hou die ook actueel. Hou als stelregel dat wat jij niet leuk bij anderen vindt, je dat zelf ook achterwege moet laten. En niet geheel onbelangrijk: Omdat je account aan Facebook is gekoppeld, bestaat er een kans dat er naar jouw Facebook gekeken wordt, of wellicht andere sociale media. Die oude foto, of die mening van tal jaren terug, kan dus ook gelezen worden.

En dan?

Daten maar. Als je alles hebt geïnstalleerd, ben je er klaar voor. Ben je net lid, bouw de boel dan kalmpjes op. Kijk de kat uit de boom. Deel niet direct al jouw crushes uit, maar wees ook niet te laks of verlegen. Uiteindelijk is de mens niet gemaakt om alleen te blijven, bovendien is een date niet direct een huwelijk. Je hebt, wat er op volgt, allemaal zelf in de hand.
Hou dat ook in de hand en ontdek.

Charmes en crushes

Passeer je iemand die er in jouw ogen goed uitziet, dan zijn er hartjes uit te delen. Deze zijn geheel anoniem. De ontvanger ziet dus niet van wie dat hartje komt. Geeft hij of zij jou onverhoopt ook een hartje dan is er een ‘crush’.
De weg is dan vrij om te gaan chatten. Mocht je iemand nu echt helemaal het einde vinden dan is er ook nog de ‘charme’. Hier krijgt de ontvanger wel melding van.

Zet hem op pauze

Omdat de applicatie voortdurend aan het zoeken is naar matches in jouw buurt, verbruikt hij dus ook de batterij. Gelukkig is er een pauze knop. Die vindt je bi je instellingen van de applicatie op jouw telefoon.
Gebruik die, mocht het nodig zijn. Dit kan je acht uur lang doen. Voordeel is dat het geen batterij meer vreet. Nadeel is wel dat jouw potentiële maatje, ongemerkt voorbij loopt.

Hoe regel ik een date met Happn?

Als je die ander zo leuk vindt en je die date echt wilt, is dit in de chat kenbaar te maken. Komt die wens van twee kanten, dan is het sowieso slim om elkaar te bellen. Dat boezemert wat meer vertrouwen in. Onderzoek op de sociale media of gewoon op internet kan ook helpen om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon straks voor je hebt.
Doe niet gelijk ruig, maar kies voor de simpele uitstapjes.
Dat kopje koffie of die film in de bioscoop. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Er zit dus wel iets bij dat neutraal is en wat aansluit bij wat jullie allebei leuk vinden.

Wie betaalt er bij Happn?

Dat blijft een lastige vraag, zeker, bij de oudere generatie, waar niet direct een antwoord op te geven is. Er zijn mannen die met alle geweld de kosten willen dragen voor het complete uitje. Er zijn echter net zoveel vrouwen die dat absoluut niet willen. Doch eveneens vrouwen die het van een man verwachten.
De beste manier is uiteindelijk toch om apart zorg te dragen voor je eigen gemaakte kosten. Dit houdt een zekere onafhankelijkheid. Overigens is uit chatgesprekken wel op te maken in hoeverre de ander over dit onderwerp denkt.

Wat kost Happn?

Het installeren van de applicatie is gratis. Ook het aanmelden is dat.
Happn gratis stelt je in de gelegenheid direct aan de slag te gaan en je te verbazen over de andere singles, die zo dicht bij je in de buurt zijn.
Bij je aanmelding krijg je gratis 10 credits. Met deze credits zijn de charmes en crushes uit te delen. Wil je meer dan 10 credits dan zijn die bij te kopen. Die zijn per 10 1,99 euro. Echter, hoe meer je er koopt, hoe goedkoper ze worden.
Het voordeel is dat er niet zomaar crushes en charmes uitgedeeld worden, waardoor er een serieuzer publiek op jouw profiel reageert.

Tips om zo succesvol mogelijk te daten met Happn

Er zit natuurlijk een verschil tussen daten en daten. Is er eenmaal een contact tussen jullie, dan zijn er openingszinnen waar je gebruik van kunt maken. Deze zijn ook aan te raden. Zeker als je net begint. Je houdt de boel dan neutraal en er is altijd te bouwen op datgene wat volgt.
Echter het belangrijkste is wellicht je profielfoto. Hou hem realistisch en up to date. Niemand wil misleidt worden. Jij ook niet. Wees alleen niet te naïef en doe een kort en gedegen onderzoek. Heeft hij of zij het account aan Instagram gekoppeld, ga dan naar dat account en scroll door alle foto’s heen. Het beeld dat je dan krijgt, evenals Facebook en andere sociale media, geeft een veel beter beeld.
Omgekeerd geldt dat ze dit bij jou ook kunnen doen.

Je mag ervan uitgaan dat onderstaande tips, altijd van toepassing zijn:
* Wees eerlijk
* Bouw het rustig op
* Stel in gesprekken open vragen (zo kom je meer te weten)
* Vraag een telefoonnummer, skype of verzeker je ervan dat het allemaal klopt

Happn verwijderen. Hoe doe ik dat?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je de Happn app wilt verwijderen.
Dat is heel eenvoudig. Hieronder lees je de stappen die je maken moet.
1. Open de app op je telefoon
2. Ga naar het menu
3. In het menu zie je ‘Preferences’. Klik hierop
4. Als je naar beneden scroll, vind je ‘need help?’
5. Je ziet dan ‘Deactivate my account’ Klik hierop
6. Er wordt aan je gevraagd of je je account echt wilt verwijderen en dat daarmee al
jouw gegeven verloren gaan. Klik op ‘verwijderen’

Je profiel is nu verwijderd. Je app nog niet! Daarvoor moet je op ‘Delete’, klikken bij de vraag: Deleting hapen wil also detele all of the data’
Nu ben je van je account en profiel af.
Happn verwijderen is dus heel gemakkelijk.

Happn ervaringen

Dat de datingsapp steeds meer gebruikt wordt, komt omdat je potentiele date zo lekker dichtbij is. Theoretisch kan het voorkomen dat je hem of haar al meerdere keren voorbij bent gelopen en misschien wel tijdens een activiteit, die jullie beide hoog heben staan. Denk hierbij aan hardlopen of die zo gezellige kroeg bij jullie in de stad.
Hoe zonde is het dan dat je die gezamenlijke interesse niet delen kunt en er wellicht achter kan komen dat er nog meer gezamenlijke interesses zijn?

Dit is iets wat je ook terug leest in Happn ervaringen. Ook het kalm op bouwen hoort daarbij. De app biedt je namelijk ook nog openingszinnen, gelijktijdig ook opties om naar toe te gaan voor jullie eerste echte reallife date.

Conclusie

Online daten is helemaal van deze tijd. Het is ook niet vreemd meer dat je een account op een datingssite hebt. Echter, tijd creeert ervaring en ervaring creeert ontwikkeling. En dat is exact wat je bij de applicatie vindt. Happn gratis maken zorgt ervoor dat daten voor iedereen mogelijk is. Kosten aan de credits verbinden houdt de gebruikers serieus. Zeer prettig.
Daarnaast is jouw vrijheid als gebruiker groot. Chats afwijzen, charmes uitdelen, de app op pauze zetten of uiteindelijk, als je die behoefte hebt, Happn opzeggen. Het kan.
Happn opzeggen is dus, zoals hierboven beschreven staat zo gebeurt. Wil je onverhoopt je account weer terug, dan is er zo een nieuwe aangemaakt.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close