Algemene Datingsites

speedflirting

http://www.datingautoriteit.nl/link/speedflirting/
Naar de website

 

Met de komst van het internet heeft dating een ware revolutie meegemaakt. Waarin je vroeger beperkt was tot de mensen in je nabije omgeving wonen kun je tegenwoordig met iedereen in contact komen. Het maakt niet of ze 5 kilometer verderop wonen of 50 kilometer verderop.

Speedflirting.nl speelt dan ook in op deze vraag naar een betere manier om online te daten. Zo maken zij het gemakkelijk voor jou om via het internet in contact te komen met andere singles. Uit dit contact kan en echte ontmoeting of relatie ontstaan.

Is Speedflirting.nl gratis?

Nee, niet helemaal. Je kan helemaal gratis een account aanmaken bij Speedflirten.nl. Dit account moet wel gekoppeld zijn aan jouw eigen email. Vervolgens krijg je 5 ‘flirts’ om met andere mensen te praten. Flirts zijn de online betaalwijze om met anderen te kunnen chatten. Elke keer als je iemand een bericht wil sturen kost dit 1 flirt. Zodra je 5 gratis flirts op zijn, moet je deze bijkopen. Deze flirts kosten tussen de 0.66 euro en 1.55 euro per stuk. De prijs hangt af van de hoeveelheid flirts die je in één keer haalt.

 

Is Speedflirting.nl betrouwbaar?

Het is mogelijk om een relatie of afspraak over te houden aan Speedflirting.nl. Er zijn zowel mannen als vrouwen actief op deze website. Echter geeft dit niet het gehele beeld weer.

Speedflirting.nl maakt namelijk gebruik van fictieve account die niet worden bestuurd door legitieme gebruikers. Deze accounts worden gebruikt om gesprekken gaande te houden met de gebruikers van de website. Op deze manier word je constant voorgehouden dat er mensen zijn die met je willen chatten, terwijl in werkelijkheid deze mensen geen interesse hebben. Omdat dit vaak op slinkse wijze gebeurt is het soms lastig om te zien of degene met wie je praat echt interesse heeft of totaal niet.

 

Speedflirten.nl opgelicht

De ervaringen omtrent Speedflirten.nl lopen dan ook redelijk uiteen. Sommige gebruikers zijn groot fan van de manier waarop Speedflirten.nl werkt, terwijl anderen aangeven dat ze zich opgelicht voelen.

Dit is dan ook begrijpelijk, Speedflirten maakt gebruik van fictieve accounts om betalingen in stand te houden. Toch is deze praktijk niet geheel illegaal. In de algemene voorwaarden van Speedflirten.nl staat namelijk dat jij akkoord gaat met het ontvangen van berichten van fictieve account. Bij het aanmaken van een account moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden om überhaupt deel te kunnen nemen. Het is dan ook altijd aan te raden om de algemene voorwaarden door te lezen.

 

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close