Algemene Datingsites

hi5

http://www.datingautoriteit.nl/link/hi5/
Naar de website Hi5 is een bekende datingsite die internationaal vrij bekend is. Sinds enkele jaren is de datingsite ook in Nederland beschikbaar. In deze review kun je zoal lezen wat je op deze datingsite kunt doen. Als eerste willen we melden dat deze dating betrouwbaar is. Dit kunnen we melden door de ervaringen van anderen te hebben gelezen. We hebben de site zelf ook uitgebreid getest om een goede review te kunnen schrijven.

Wanneer je deze site bezoekt zie je meteen een mooie datingsite die er betrouwbaar uitziet. Om mee te kunnen doen moet je jezelf eerst gratis aanmelden. Dit verplicht je tot niks en is nodig om toegang te krijgen tot de datingsite zelf. Mensen van buitenaf kunnen namelijk niet de profielen op de site zien. Alleen geregistreerde en ingelogde leden kunnen deze profielen bekijken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat heel Nederland je op deze datingsite ziet staan. Je profiel, info en foto’s zijn echt alleen toegankelijk voor de leden.

Het sociale netwerk voor het ontmoeten van nieuwe mensen zo noemt de site zichzelf. Dat is goed omschreven ook door Hi5. Het is gratis! Je kunt je ook aanmelden via Facebook, Tagged of Google plus account. Het maken van een persoonlijk profiel is dus geen verplichte. Wanneer je meedoet aan één van bovenstaande sociale media kun je ook gratis daten. Er zijn geen kosten verbonden aan de datingsite. De site ziet er heel anders uit dan de gemiddelde datingsite. Zo heeft de site foto’s in de vorm van animaties, een soort van filmpjes. Je kunt naast het maken van een profiel, profielen bekijken nog veel meer op Hi5. De ervaringen van andere leden zijn goed te noemen. Berichten versturen en chatten zit er ook standaard bij inbegrepen!
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close