Algemene Datingsites

netlog

http://www.datingautoriteit.nl/link/netlog/
Naar de website Netlog en Twoo worden één

De twee grote, bekende websites Netlog en Twoo hebben besloten om samen verder te gaan. Op deze manier blijft Twoo het snelst groeiende sociale netwerk. Twoo is een site waarop je nieuwe mensen kunt leren kennen en dates kunt zoeken. Netlog, dat voor de opkomst van Facebook voor velen een veelbezocht, betrouwbaar platform was, gaat voortaan ook verder onder de naam Twoo. Twoo is anders dan andere datingsites, omdat je er ook terecht kunt om leuke vriendschappen op te doen. Je kunt er een profiel aanmaken en chatten met andere leden. Het is gratis om een profiel aan te maken en de basisfuncties te gebruiken.

Ervaringen met Twoo

Twoo bestaat pas sinds 2011 en heeft meerdere kleinere websites opgekocht en overgenomen. In januari 2012, toen Twoo pas acht maanden bestond, kon het bedrijf zich al tot de tien grootste internationale datingsites rekenen. Positieve punten van Twoo zijn bijvoorbeeld dat er immens veel leden zijn die een profiel hebben aangemaakt. Daarnaast zijn er bijna geen nepprofielen te vinden op de site. Ben je benieuwd naar ervaringen van gebruikers van Twoo, omdat je bijvoorbeeld wil weten of Twoo een betrouwbaar platform is? Lees dan eens een review op onze reviewpagina. Hier beschrijven leden van Twoo de ervaringen die ze met ons hebben.

Zelf een review achterlaten over Twoo?

Als je zelf een ervaring over Twoo wilt delen met andere mensen, dan ben je van harte welkom om je verhaal op deze pagina achter te laten. Zowel positieve als negatieve verhalen zijn hier welkom, omdat we willen dan andere (potentiële) gebruikers een zo helder mogelijk beeld krijgen van ons en onze diensten.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close