Algemene Datingsites

down

http://www.datingautoriteit.nl/link/down/
Naar de website

down review

Wanneer jij op zoek bent naar intiem contact in de buurt van je huis dan is de down app waarschijnlijk een goede keus voor je. Vanaf het moment dat je de app hebt gedownload is het de bedoeling dat je inlogt via Facebook. Je hoeft echter niet bang te zijn dat er iets gebeurd met je gegevens, want dit is namelijk niet het geval. Andere mensen en vrienden op Facebook kunnen niet zien dat je de app gebruikt. Vervolgens werkt de app als een soort van tindr. Je kan namelijk op basis van profiel foto’s anderen gebruikers selecteren die jij leuk vind. Op het moment dat zij je ook leuk vinden en je dus ook een like terug krijgt zorgt de app ervoor dat jullie aan elkaar gekoppeld worden en kunnen jullie beginnen met het chatten naar elkaar. De app is dan ook bedoeld met als idee om in contact te komen met anderen in je omgeving en wanneer je een klik hebt om dan eens af te spreken.

Is de website betrouwbaar te noemen?

De website en de app van down zijn zeker weten betrouwbaar te noemen. In meerdere kranten zijn er al reviews over de app geweest en dit komt omdat de app erg populair is. Daarnaast is de app zeer veilig en word er goed met je gegevens omgegaan. De website is dan ook zeker betrouwbaar.

Wat zijn de meningen en ervaringen van anderen met de site?

Ervaringen van anderen met een website en/of app is ook altijd belangrijk. Hieruit kun je opmaken of de app ook echt zo goed is als gezegd word. In dit geval is dit het zeker weten en geven veel mensen aan dat ze met elkaar hebben afgesproken, door hulp van de app.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close