Algemene Datingsites

lexamore

https://www.datingautoriteit.nl/link/lexamore/
Naar de website

Lexamore informatie

Dating websites kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo ook maken singles gebruik van dating website op ieder zijn eigen unieke manier. Lexamore is er daarom om te kijken wat een ieder zo uniek en speciaal maakt. De waarden van Lexamore haar leden, hoe de leden momenteel in het leven staan en hoe de leden kijken naar wat betreft de liefde of het hebben van een relatie, wordt allemaal getest met de persoonlijkheidstest van Lexamore.nl. Dankzij de persoonlijkheidstest kun je erachter komen welke matches perfect zijn voor jou. Deze persoonlijkheidstest is heel gedetailleerd en waarborgt zeer zeker de privacy van Lexamore haar leden. Dit is niet iets wat je overal kan vinden. Lexamore is één van de weinige dating websites waar je een persoonlijkheidstest kan doen. Hiermee vindt je de personen die echt bij je passen. Je vult de vragenlijst is en nadat je dit hebt afgerond krijg je de persoonlijkheidsrapport opgestuurd op het opgegeven e-mail adres. Op basis hiervan worden andere singles die passen bij uw profiel voor u opgezocht. Bij elke gezochte single met wie u een match heeft van meer dan 65%, wordt er een geheel uitgebreide rapport gemaakt. Hier kunt u dan de eventuele verschillen en overeenkomsten tussen uzelf en de gevonden match nog zelf even doornemen en kijken als het u bevalt of niet.

Lexamore persoonlijkheidstest

Op een heel slimme manier kan Lexamore jou de perfecte matches aanbieden op haar dating website. dit wordt namelijk gedaan via de persoonlijkheidstest. Deze test bestaat uit om en bij honderd verschillende vragen waarvan de antwoorden zullen maken dat de dating website jou beter kan leren kennen. Hiermee krijgt de dating website de mogelijkheid om jou te kopppelen aan andere singles die passen bij het opgegeven beeld. Het is een heel ideale en specifieke test. Het richt zich namelijk op 71 verschillende soorten psychologische kenmerken van de persoonlijkheid van de individu, de kernwaarden, wat jouw visie is van het leven, je relaties, en hoe het zit met geld en familie relaties. Geef eerlijk antwoord op al de vragen en je krijgt een rapport opgestuurd dat jou meer kan leren over jezelf, dat je waarschijnlijk eerder niet wist, of simpelweg niet doorhad. Deze liefdesprofiel zal maken dat jij je perfecte match zal kunnen vinden.

Profiel foto Lexamore

De beslissing ligt geheel bij u om te bepalen wie uw profiel foto mag zien en wanneer de persoon uw profiel foto mag zien. Wilt u bijvoorbeeld niet dat alle leden van Lexamore toegang hebben tot het zien van uw profiel foto, kunt u dit altijd blokkeren. Er zijn diverse opties waar je voor kun kiezen wat betreft het laten zien van uw profiel foto.

Werking Lexamore

Het verschil bij Lexamore in vergelijking met andere dating websites is de manier hoe je hier singles kunt ontmoeten. Lexamore geeft u dagelijks een selectie aan singles die een match zijn met uw profiel. Aan de hand van de gegevens die u heeft opgegeven in de persoonlijkheidstest wordt er gekeken naar de eigenschappen en de wensen die u heeft. Dit zal maken dat je dus alleen in contact zal komen met de singles die voldoen aan je eisen en die ook nog eens goed bij je passen. Dit is heel ideaal om je match te vinden, omdat de persoonlijkheidstest gebaseerd is op psychologische resultaten en je gedragsonderzoek. Heb je dus zin om een single te ontmoeten die heel goed bij je past? Kies dan vandaag nog voor Lexamore.nl.

Gratis bij Lexamore

Bij Lexamore kan je gratis lid worden. De inschrijving zelf is geheel gratis. Wanneer jij je wilt inschrijven dien je het inschrijf formulier van Lexamore in te vullen. Hierbij geef je een gewenste e-mail en wachtwoord op die jij wenst te gebruiken voor Lexamore. Na de inschrijving volgt direct de persoonlijkheidstest. Nadat je dit hebt ingevuld krijg je een persoonlijkheidsrapport opgestuurd op het opgegeven e-mail adres. Je krijgt hiermee niet alleen een beter beeld van jezelf, maar ook zul je diverse matches te zien krijgen die passen bij jou voorkeuren. Wil je meer gebruik maken van alle functionaliteiten dan kun je altijd overstappen naar een betalende lidmaatschap. Het enige wat dus gratis is, is de inschrijving en de persoonlijkheidstest. Zonder een betaalde lidmaatschap bij Lexamore kun je niet gebruik maken van het versturen en ontvangen van berichten bij Lexamore. Ben je eenmaal een betalende lid, kun je uitgebreid gebruik maken van alle extra functionaliteiten van Lexamore. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het versturen van berichten naar andere leden, of je kan simpelweg de profiel foto’s en alle andere informatie van de leden bekijken.

 Tips voor leden Lexamore

  • Om zoveel mogelijk kansen te krijgen dat je berichten worden gelezen, begin altijd met een goede en unieke openingszin.
  • Bekijk dagelijks de opgestuurde matches
  • Neem je tijd en haast je niet bij het invullen van de persoonlijkheidstest. Je doet dit immers maar één keer.
  • Hoe meer foto’s, hoe beter. Dit zal maken dat de andere singles een beter beeld van je zullen krijgen.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close