Regionale DatingReviews

Wytegearre

http://www.datingautoriteit.nl/link/wytegearre/
Naar de website

Wytegearre

Wytegearre is een datingsite voor een specifiek nichepubliek. Deze datingsite richt zich op mensen uit Friesland die Friezen willen daten. De site is in het Nederlands opgesteld, maar je kan hier gewoon in het Fries communiceren. Deze vorm van regionaal daten kan zijn voordelen hebben. Zo kun je voorkomen dat je een partner vindt die geen Fries spreekt en dat is in Friesland toch wel een beetje onhandig. Los van het feit dat deze site helemaal op Friesland is gericht, vind je hier alles wat je op een gewone algemene datingsite ook kunt vinden.

Wat zijn de ervaringen met Wytegearre?

Omdat Wytegearre zich specifiek richt op een provincie en een bepaalde taalgroep, is het aantal leden dat van deze site gebruik maakt eerder beperkt. Daarom vind je over deze toch wel interessante site weinig reviews. Daarom gingen wij de site maar eens een keertje zelf bekijken. Op de site zelf vind je wel ervaringen van gebruikers terug. Deze zijn allemaal onverdeeld positief. Op de algemene review sites vind je helemaal geen ervaringen met deze regionale datingsite terug. Dat is jammer, want dit zou de site ten goede komen.

Geeft Wytegearre een betrouwbare indruk?

Deze site maakt deel uit van een netwerk voor safe dating. Zo weet je in ieder geval dat de eigenaars van de site er alles aan doen om deze site veilig te houden. De homepage ziet er behalve het inschrijvingsformulier een beetje kaal uit. Je kunt op deze pagina niet zien waar je je eigenlijk voor inschrijft. Dat is wel jammer. Zo kun je niets zien voor je je geregistreerd hebt. Dit registreren is gratis, maar het is alweer een account bij waar je op voorhand niet van weet of je ze blijvend zult gebruiken. Voor het gebruik van de site moet je trouwens wel betalen. Eerlijk gezegd vinden wij de prijslijst wel wat prijzig. Je kunt credits kopen om de site 14, 30 of 90 dagen te gebruiken. Als betaalmiddelen worden Ideal of een creditcard aanvaard.

Is Wytegearre een vorm van oplichting?

Hier kunnen we duidelijk over zijn. Dit is geen oplichting. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet waar je hier aan toe bent.

Kun je Wytegearre opzeggen?

Wytegearre kan opgezegd worden door middel van het Nederlandse herroepingsrecht. Dit kan binnen de 14 dagen nadat je lid bent geworden, ingeroepen worden. Verder is het lidmaatschap in tijd beperkt, dus loopt je lidmaatschap af na de hierboven vermelde periodes.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close