ReviewsSwinger Dating

Regioswingers

http://www.datingautoriteit.nl/link/regioswingers/
Naar de website Voor paren of singles die van swingen houden, is het niet altijd even makkelijk om in hun buurt of kennissenkring mensen te vinden die er dezelfde levensstijl op nahouden. Daarom is het goed om weten dat er datingsites bestaan die zich specifiek tot swingers richten. Regioswingers is een dergelijke site. Deze datingsite is goed toegankelijk en je inschrijven is hier heel gemakkelijk. Nu zullen we eens bekijken wat de gebruikers ervan vinden.

Wie heeft ervaringen met Regioswingers

Voor je je inschrijft op een site voor swingers wil je graag weten wat je van deze datingsite kunt verwachten. Vele swingers zijn tevreden over deze site. Een aantal mensen kwam in aanraking met fakeprofielen, maar de meeste reacties op deze datingsite zijn positief te noemen. Vele leden waren zelfs aangenaam verrast. Hieruit kunnen we afleiden dat Regioswingers een goede plaats is om andere swingers te ontmoeten. Een kanttekening willen we nog maken: singles voelden zich op deze site niet welkom.

Hoe betrouwbaar is Regioswingers?

Regioswingers is een vrij betrouwbare site. Het aantal nepprofielen is hier vrij laag en je kunt hier echte contacten met echte mensen opbouwen. Deze datingsite voor swingers is nadat je je hebt ingeschreven een betalende site. Je betaalt met credits en deze gaan een hele periode mee. In tegenstelling tot andere sites betaal je met deze credits niet voor de berichten die je ermee kunt sturen maar voor de periode dat je lid bent van deze site. Je kunt voor 14, 30 of 90 dagen lid worden. Hoe langer je lid blijft, hoe goedkoper het lidmaatschap per maand. Dit lijkt ons een eerlijke deal.

Is Regioswingers een vorm van oplichting?

Wat ons betreft is Regioswingers een eerlijke site waar je andere swingers kunt ontmoeten. Achter de meeste profielen zitten echte mensen. Er zitten ook fakeprofielen, maar dit is niet de bedoeling van de site. Als we de algemene voorwaarden doornemen, dan zijn de eigenaren van de site helemaal duidelijk hierover. Content plaatsen die wettelijk verboden is of niet past, is tegen de voorwaarden. Misbruik wordt bestraft door het beëindigen van de account.

Kun je Regioswingers opzeggen?

Wie betalend lid wordt van deze site kan het herroepingsrecht binnen de 14 dagen inroepen. Los daarvan is het lidmaatschap hier altijd beperkt in tijd. Deze lidmaatschappen kunnen echter opgewaardeerd worden, waardoor ze blijven doorlopen. Door deze functie uit te zetten in je profiel kun je Regioswingers eenvoudig opzeggen. Hoe je dit doet, wordt uitgelegd in de FAQ

Naar de website
1.3 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Close