Maatje Meer DatingReviews

Maatjemeer Match

http://www.datingautoriteit.nl/link/maatjemeer-match/
Naar de website

Maatjemeer Match

Soms is het niet leuk om een maatje meer te hebben. Als je op zoek gaat naar een partner kun je hier behoorlijk onzeker over voelen. Daarom is het goed om weten dat er ook datingsites bestaan waar je niet het perfecte BMI moet hebben om aan je trekken te komen. Maatjemeer Match komt dus tegemoet aan een echte behoefte. Of dit in de praktijk goed werkt, gaan we nu verder onderzoeken.

Wie heeft ervaringen met Maatjemeer Match?

Op het eerste zicht vinden we niet zoveel mensen die ervaringen hebben met Maatjemeer Match. De ervaringen die wel gedeeld worden, zijn grotendeels positieve ervaringen. Een persoon had contact gelegd met een nepprofiel op de site, maar dit lijkt ons niet aan de site te wijten. Dit is in ieder geval geen site die bewust zelf met nepprofielen werkt om mensen aan te trekken. Dit is dus gewoon een fijne site voor mensen die gelijkgestemde zielen willen vinden.

Is Maatjemeer Match een betrouwbare site.

Als je het ons vraagt, dan zeggen wij van wel. De meeste ervaringen zijn positief. Deze site is aangesloten bij een netwerk voor safe dating. Verder vind je hier veel informatie over hoe de site werkt. De FAQ zijn duidelijk en de Algemene Voorwaarden zijn volledig opgesteld in overeenstemming met de Nederlandse wet. Waar je wel moet mee rekening houden is dat enkel de registratie bij de site gratis is. Verder kun je lid worden voor 14 dagen, 30 dagen of 90 dagen. Gedurende die periode kun je dan credits gebruiken om andere leden te contacteren.

Is Maatjemeer Match geen oplichting?

Vele mensen zijn een beetje terughoudend geworden om lid te worden van een datingsite. Tegenwoordig hoor je veel over oplichting en slechte bedoelingen. Deze site is eerlijk. Sommige mensen die de site gebruiken, zijn dat niet. Dat kan gebeuren. Tegelijk treedt Maatjemeer Match daar wel tegen op. Dat is fijn om te weten!

Maatjemeer Match is een datingsite die je kunt opzeggen

Eens je de liefde van je leven hebt gevonden, is het niet langer nodig om nog lid te blijven van een datingsite. Dan wil je deze kunnen opzeggen. Bij deze datingsite is dat simpel geregeld. Je kunt het herroepingsrecht inroepen of je kunt aangeven in je profiel dat je je betalend abonnement wilt stoppen. Als je dit laatste doet, dan moet je er wel rekening mee houden dat je je credits kwijt bent.
Naar de website

0 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Close