ReviewsSenioren Dating

Seniorengeluk

http://www.datingautoriteit.nl/link/seniorengeluk/
Naar de website

Seniorengeluk

Ook wie al wat ouder is, kan altijd wat geluk in de liefde gebruiken. Wie op latere leeftijd een partner verliest, heeft het vaak moeilijker om een nieuwe geliefde te vinden. In onze maatschappij is het net of senioren geen recht hebben op een relatie. Daarom is het goed dat er datingsites voor wie al wat ouder is, bestaan. Seniorengeluk is er een van. Dat is de reden waarom we er graag wat meer over vertellen.

Ervaringen met Seniorengeluk

Je inschrijven bij Seniorengeluk is vrij gemakkelijk. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen op de homepage en je account is klaar. Deze registratie is ook gratis. De site verder gebruiken, dat is iets waar je moet voor betalen. Daarvoor moet je credits kopen en dat schrikt een aantal mensen toch wel af. Er zijn heel veel mensen die tevreden zijn over de diensten van deze datingsite, maar bijna evenveel zijn er niet over te spreken. Sommige mensen geven aan dat bepaalde profielen op de site niet zo betrouwbaar zijn.

Is Seniorengeluk een betrouwbare site?

Seniorengeluk maakt deel uit van een netwerk voor Safe Dating. Zelf doet de site er dus wel alles aan om betrouwbaar te zijn. Jammer genoeg heb je het gedrag van je gebruikers niet altijd in de hand, maar het is wel belangrijk om weten dat de site zelf er alles aan doet om de diensten zo betrouwbaar mogelijk te maken.

Seniorengeluk is geen oplichting

Na deze site te hebben bekeken, komen we tot de conclusie dat deze site er alles aan doet om oudere mensen een veilige omgeving te bieden om in alle geborgenheid te kunnen daten. Alle regels van de site worden zeer duidelijk uitgelegd in de FAQ. Ook de algemene voorwaarden volgen helemaal het Nederlands recht. Leden die misbruik maken van de site, worden door Seniorengeluk trouwens verwijderd.

Seniorengeluk opzeggen behoort tot de mogelijkheden

Soms biedt een site niet wat je nodig hebt of soms heb je het vlugger dan gedacht gevonden. Dan is het nodig om een datingsite te kunnen opzeggen. Bij Seniorengeluk kan dit op twee manieren. Ten eerste is er het Nederlandse herroepingsrecht die je toelaat om gebruik te maken van een bedenktermijn van 14 dagen. Wie langer lid is, kan zijn of haar account gewoon verwijderen. Hoe je dit doet, wordt uitgelegd in de FAQ. Je moet er wel mee rekening houden dat betaalde credits dan vervallen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close