ReviewsSenioren Dating

50liefde

http://www.datingautoriteit.nl/link/50liefde/
Naar de website

50liefde

50Liefde.nl is een site die gericht is op 50+. De site belooft dat een op de drie leden via 50Liefdenl een nieuwe partner vindt. Met een gratis account heb je toegang tot alle basisfuncties. Als je volledige toegang wil tot de site zul je daarvoor moeten betalen. Een betaalde versie geeft je o.a de mogelijkheid om onzichtbaar te surfen en om de bezoekers van je profiel te bekijken. We gaan eens bekijken of deze site haar beloftes waarmaakt.

Is 50Liefde wel betrouwbaar?

Op het eerste gezicht komt de site zeer betrouwbaar over en ben je geneigd om meteen een gratis profiel aan te maken op de website. Toch is het goed om eerst uit te zoeken of alles betrouwbaar is Op het moment dat je bezig bent met aanmelden kom je in een beveiligde omgeving terecht. De profielen worden vervolgens handmatig gecontroleerd waardoor de kans kleiner is dat je wordt opgelicht of op een fake profiel stoot. Het lijkt betrouwbaar, maar is het dat ook. Jammer genoeg hebben we niet zo’n goed nieuws.

Ervaringen van gebruikers met 50Liefde

De ervaringen die wie te horen kregen, zijn ronduit negatief. Er wordt regelmatig gesproken over een CB Incasso. Er wordt gezegd dat zonder toestemming geld van je rekening wordt geïncasseerd. Als zoiets gebeurt moet je meteen klacht neerleggen bij de bank. De tegenpartij krijgt dan de beurt om uit te leggen waarom ze het recht hebben om dat geld af te schrijven. Verder kun je een incassolijst indienen bij de bank om dit verder te voorkomen. Waar het op neer komt is dat gedupeerden zwak staan tegenover het afschrijven van geld van hun rekening en dat de bank zijn klanten in de kou laat staan.

Is 50Liefde misschien oplichting?

Met de informatie die we nu via de website en de ervaringen hebben kunnen bekijken is onze conclusie dat dit een zeer onbetrouwbare site is. De site is inmiddels ook al op televisie geweest bij Radar. We denken dat er hier genoeg alarmbellen rinkelen om hier niet in te trappen. Het advies voor deze site is dus zwaar negatief.

Hoe kun je 50Liefde opzeggen?

Volgens de website is dit erg eenvoudig. Je zult online zelf je profiel moeten verwijderen en na de bevestigingsemail wordt ie verwijderd. De gegevens worden dan nog 3 maanden bewaard op de server. Gebruikers zitten echter met het probleem dat er alsmaar geld van hun bankrekening wordt afgehaald. Dus het opzeggen is niet echt zo eenvoudig als wordt aangegeven.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close