ReviewsSenioren DatingTop Datingsites

50 plus match

http://www.datingautoriteit.nl/link/50plusmatch/
Naar de website

 

Daten voor 50-plussers via 50plusmatch
50plusmatch is een website speciaal voor 50-plussers die op zoek zijn naar een date. Voor veel 50-plussers is een behoorlijke stap om op het internet naar een date te zoeken, daarom houdt onze website rekening met deze doelgroep.

De website bestaat sinds 2006. Er hebben zich inmiddels duizenden leden aangemeld, dus de kans is groot dat er iemand voor u bij zit.

Een van de grote voordelen van de website is dat leeftijdsgenoten elkaar hier kunnen vinden. Als je 50 jaar of ouder bent, kun je je gratis inschrijven op deze website. Door een profiel in te vullen kun je aangeven wie je zelf bent en waar je naar op zoek bent. Het is mogelijk om via een zoekmachine te zoeken naar profielen die overeenkomen met je zoekopdracht.

Het is de bedoeling dat 50plusmatch een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform bied aan haar gebruikers. Daarom wordt het op prijs gesteld dat gebruikers van 50plusmatch hun ervaringen delen met andere gebruikers door reviews over de website te schrijven. Beoordelingen van gebruikers zijn zeer waardevol. Niet alleen omdat feedback kan helpen om de website te verbeteren, maar ook omdat het voor andere 50-plussers vaak interessant is om de ervaringen van anderen te lezen. Reviewers vertellen op de hoofdpagina hoe hun eerste date verlopen is en wat hen aansprak in hun partner, maar ook waarom ze voor deze website hebben gekozen. Ook kunt u hier lezen hoe betrouwbaar ze de website vinden.

Als u benieuwd bent naar de ervaringen van andere gebruikers, kunt u hier hun reviews lezen. U kunt natuurlijk ook uw eigen succesverhaal of ervaring achterlaten.

1.5 Gebruikers (6 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close