Alleenstaande Ouder DatingReviews

Alleenstaande Vaders

http://www.datingautoriteit.nl/link/alleenstaande-vaders/
Naar de website

Alleenstaande vaders

Als alleenstaande vader is het niet altijd even makkelijk om een nieuwe partner te ontmoeten. Je hebt de zorg voor de kinderen en dan blijft er niet veel tijd over om te daten. Net daarom is een datingsite voor alleenstaande vaders een prima idee. Zo kun je van thuis uit nieuwe mensen ontmoeten en wie weet zit daar wel de ware bij. Deze datingsite speelt in ieder geval al in op een reële nood van een welbepaalde doelgroep. Los daarvan zijn ook alleenstaande moeders welkom op deze datingsite. Dit is alleen maar logisch omdat zij over het algemeen dezelfde problemen ervaren.

Gebruikers delen hun ervaringen met alleenstaande vaders

Een datingsite voor alleenstaande ouders lijkt een mooi initiatief. Jammer genoeg zijn de ervaringen met dit platform voor dating niet positief te noemen. De mannen die van deze website gebruik maakten, kregen maar weinig respons. Zij kregen de indruk dat deze site weinig actieve leden heeft en dat sommige profielen mogelijk nep zijn. Soms kregen de heren helemaal geen antwoord op hun berichten. Als dat dan toch gebeurde, dan leek het wel of de Nederlandse zinnen van een vertaalmachine afkomstig waren. Op die manier geeft deze site die er op zich overzichtelijk uitziet, niet zo’n goede indruk.

Is Alleenstaande vaders een betrouwbare site?

De heren die hun mening gaven, waren niet tevreden over de site. Leden die antwoorden sturen via een vertaal app, komen nep over. Dit komt niet betrouwbaar over. Op de site zelf staan wel posititieve verhalen, maar die vinden we niet terug op neutrale reviewsites. De reviews op de site zelf kunnen echt zijn, maar we hebben weinig middelen om dit te achterhalen. We raden aan om voorzichtig te zijn wanneer je Alleenstaande vaders gebruikt als datingsite. Je hier inschrijven is dan wel gratis, maar nadien dien je te betalen om de site te kunnen blijven gebruiken.

Is Alleenstaande vaders een vorm van oplichting?

De site zelf ziet er netjes uit en maakt zeker duidelijk dat het voor de eigenaren belangrijk is om een goede service te bieden. Helaas heb je als site eigenaar niet altijd zicht op de echtheid van de profielen. Wel doet de site er alles aan om Alleenstaande vaders zo veilig mogelijk te maken. Nepprofielen kunnen hier trouwens gerapporteerd worden en daar vertelden de heren die hun reviews schreven niets over.

Kun je Alleenstaande vaders opzeggen?

Wie niet tevreden is over de service die een site levert, wil deze kunnen opzeggen. Bij Alleenstaande Vaders kun je je lidmaatschap stoppen door dit aan te geven bij de instellingen.

Naar de website
4 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close