singles reizen

single2travel

http://www.datingautoriteit.nl/link/single2travel/
Naar de website

Single2Travel

Zoals de titel doet vermoeden, is deze website geen datingsite maar een website voor reizen die zicht richt op singles en alleenstaanden. Deze niche website ziet er in ieder geval al aantrekkelijk en overzichtelijk uit. Je kunt hier kiezen uit verschillende types van reizen die netjes op een rij worden voorgesteld. Tegelijk wordt er gewerkt met 55 reisaanbieders waaruit je kunt kiezen naargelang het soort van reis dat jij wilt maken als single. Als single is het vaak niet evident om alleen op reis te gaan. In die zin voldoet Single2Travel aan een bestaande behoefte en kunnen we ons voorstellen dat vele mensen zich hiertoe aangetrokken voelen. We zijn alvast benieuwd naar de ervaringen met deze website.

Ervaringen van mensen die met Single2Travel op reis gingen

Het positieve aan Single2Travel is dat deze site zelf aandacht besteedt aan mensen die ervaringen hebben met singlereizen en op die manier probeert deze niche site ook een aantal vooroordelen uit de wereld te helpen. Sommige mensen hebben angst in een soort van vleeskeuring terecht te komen. Anderen denken dat dit soort reizen enkel kneusjes aantrekt. Op deze reissite voor alleenstaanden worden ook positieve ervaringen in de verf gezet en tegelijk wordt er rekening mee gehouden dat het soms niet zo goed kan lopen. Deze website is gewoon realistisch en dat is positief.

De betrouwbaarheid van Single2Travel

Single2Travel ziet er uit zoals een doorsnee site van een reisbureau, alleen is deze site gericht op een specifiek doelpubliek: singles. Wanneer we deze site bekijken, dan krijgen we de indruk dat hier goed over werd nagedacht en dat deze site even betrouwbaar is als iedere traditionele reiswebsite. Los daarvan vind je hier nuttige artikelen over singles en reizen.

Single2Travel is geen oplichting!

Single2Travel is gewoon een website waarop je op een reguliere manier een reis kunt boeken. Het enige verschil is dat deze site zich richt tot een niche publiek. We zouden deze site een aanrader durven noemen!

Single2Travel opzeggen

Bij Single2Travel kun je je inschrijven op een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en interessante aanbiedingen op de site. Uiteraard kun je de nieuwsbrief opzeggen wanneer je er geen boodschap meer aan hebt. Voor de rest is dit een site die je zonder account kunt raadplegen. Je hoeft hier dus geen profiel te hebben of te betalen. Zodoende is het niet nodig om de site op te zeggen als je hem niet meer gebruikt.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close