singles reizen

villavibes

http://www.datingautoriteit.nl/link/villavibes/
Naar de website

 

Villa Vibes is een nieuwe manier van singles vakanties. Opgericht in 2002 uit onvrede over de huidige manier waarop single reizen werden gedaan. Vaak zijn ze stoffig, zijn de dagindelingen saai, en blijven er veel mensen alleen.

Villa Vibes brengt hier verandering in. Door vakanties te regelen op leuke locaties, met vrijheid, en vooral met een leuke grote groep. Zij zelf omschrijven het als ‘het schoolreisje’ gevoel waar je pannenkoeken ging eten, dit was gezellig omdat er altijd dat ene meisje of die ene jongen was die je leuk vond. Dat gevoel wil Villavibes jou weer geven. Om die reden zorgt Villa Vibes er altijd voor dat een vakantiegroep de juiste grootte heeft. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de groep altijd rond de 50/50 mannen en vrouwen zit.

Een belangrijk aspect van Villa Vibes, is dat het alleen voor singles is met een HBO/WO opleiding of werkniveau. Hierdoor kunnen ze garanderen dat iedereen op dezelfde lijn zit, en dat de groep goed samen kan zijn.

 

Villavibes dating

Villa Vibes neemt dus een nieuwe kijk op het dating. Door gezamenlijk op vakantie te gaan creëer je een heel nieuw dating gevoel. Deze vakanties vinden plaats op meerdere locaties. Zowel binnen Nederland als in het buitenland. Ook heb je keuze uit meerdere types vakanties. Zo kan je kiezen voor weekendtrips, strandvakanties, tennis vakanties en zeilreizen. Voor de wintersporters is er ook de optie om te gaan skiën en snowboarden.

Uit de vakanties van Villavibes zijn veel liefdes, vriendschappen en contacten gekomen. De bedenker van de site heeft zelfs zijn vrouw gevonden.

 

Villavibes ervaringen

De ervaringen met Villa Vibes zijn grotendeels positief. Zo geeft bijna iedereen aan dat ze een geweldige vakantie hebben gehad. Door de samenstelling van mannen en vrouwen is er altijd maximaal contact. Toch betekent dat niet dat je altijd een relatie overhoudt aan deze vakanties. Dit gebeurt alleen als je iemand tegenkomt met wie je het goed kan vinden. Natuurlijk is dit niet te forceren. Villa Vibes doet er echter alles aan om dit zo goed mogelijk te faciliteren. Al met al is het een grote kans op een date, gegarandeerd een leuke vakantie.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close