singles reizen

single-reizend

http://www.datingautoriteit.nl/link/single-reizend/
Naar de website

Single-reizend

Single-reizend is een portaalsite voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden die je hebt om als alleenstaande op reis te gaan en ondertussen de kans te vergroten om een geschikte partner te ontmoeten. Deze reissite zet alle mogelijkheden op een rij. Je kunt hier gedurende alle seizoenen terecht en je hebt hier ook een ruime keuze tussen verschillende soorten van reizen. Deze interessante website legt de nadruk op de betaalbaarheid van de trips of reizen. Zo vind je hier mogelijkheden voor ieders beurs. Dat is slim bekeken, want vele alleenstaanden beschikken maar over een bron van inkomsten, terwijl de vaste kosten toch hetzelfde blijven.

Mogelijkheden van Single-reizend: onze ervaringen

Onze ervaringen met Single-reizend zijn op het eerste zicht positief. Deze site houdt niet alleen rekening met ieders beurs, maar ook met ieders voorkeur. Zo kun je hier niet alleen kiezen voor een klassieke wintersportvakanties of zonvakanties. Je kunt ook gaan voor verre, exotische bestemmingen, maar je kunt ook lekker dichtbij op vakantie. Deze website richt zich zowel op reisluchtige singles uit Nederland als uit België. Wie wil kiezen voor een Vlaamse reisaanbieder, die krijgt hier gewoon de gelegendheid toe. Zo voelt iedereen zich hier welkom

Zijn de aanbiedingen van Single-reizend betrouwbaar?

Zoals iedere portaalsite in hetzelfde genre, werkt Single-reizend met externe aanbieders. Hierdoor kan deze site voor singlereizen een enorm aanbod bieden. Als je doorklikt op de verschillende aanbiedingen, dan kom je niet alleen meer te weten over de reis zelf, maar ook over de aanbieder. De meeste reizen worden met een reisverzekering aangeboden en dit geeft toch een heel degelijke indruk. Wanneer gewerkt wordt met een groot aantal aanbieders, is het als site-eigenaar soms moeilijk om het overzicht te behouden of om de kwaliteit in het oog te houden. Deze portaalsite lijkt hier wel in te slagen.

Single-reizend komt eerlijk over: van oplichting geen sprake

Single-reizend komt als site zeer degelijk over. Natuurlijk kunnen er zich problemen voordoen met externe aanbieders, maar het lijkt me niet logisch om daarom te zeggen dat de portaalsite daarvoor verantwoordelijk is. Wanneer er zich problemen voordoen, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de site.

Single-reizend opzeggen

Single-reizend is een informatieve site. Het aspect opzeggen is niet van toepassing. Een account aanmaken wordt enkel gevraagd aan reisagenten die hun reizen op de site aanbieden. Particulieren en singles kunnen deze site vrijblijvend raadplegen. Je bent hier tot niets verplicht. Als je een reis boekt, dan moet je uiteraard wel bekijken hoe je in een noodgeval een reis kunt opzeggen. Dit is gewoon logisch en geldt voor ieder ander reisbureau.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close