singles evenementen

single-evenementen

http://www.datingautoriteit.nl/link/single-evenementen/
Naar de website

Single-evenementen

Single-evenementen is een website die zich richt op een publiek van alleenstaanden die op zoek zijn naar activiteiten om anderen te ontmoeten. Dit is dus geen pure datingsite, maar eerder een webstek voor de actieve single. Hier kun je altijd recente activiteiten vinden waar singles welkom zijn. Zo kun je aan leuke activiteiten deelnemen zonder er op aan gekeken te worden dat je alleen bent. Tegelijk kom je in contact met mensen die zich allemaal in dezelfde situatie bevinden, dus dat schept wat gemakkelijker een band.

Ervaringen met Single-evenementen

Per maand worden op deze portaalsite een drietal activiteiten voor singles geadverteerd. In april zijn er een tweetal evenementen gepland in de regio Arnhem. De activiteiten zelf zien er interessant uit voor wie van wandelen houdt, maar zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Niet iedereen houdt van wandelen en we kunnen ons voorstellen dat ook singles die niet in de buurt wonen, nood hebben aan dergelijke activeiten. Daarom lijken de activiteiten die aangeboden worden op deze portaalsite ons een beetje te beperkt. Anderzijds geeft deze site wel een ernstige indruk.

Hoe betrouwbaar is Single-evenementen?

Single-evenementen geeft als site een degelijke indruk. Wie wil deelnemen aan de activeiten dient zich in te schrijven op de site. Dit doe je door middel van een account aan te maken. Je inschrijven of registreren bij deze site is gratis. Verder kun je je hier ook inschrijven om de nieuwsbrief te ontvangen. Ook dit kost niets. Deelname aan de activiteiten kost 10 of 11 euro. We spreken hier dus over zeer democratische prijzen. Dit komt zeer betrouwbaar over en van oplichting is hier geen sprake.

Single-evenementen is een eerlijke site zonder oplichting

Vaak maken sites die zich richten op daten of op singles zich schuldig aan een of andere vorm van oplichting. Hier vind je enkel laagdrempelige activiteiten die betaalbaar zijn voor ieders beurs. Ons enig punt van kritiek is dat er slechts weinig activeiten werden gepland en dat deze beperkt werden tot een regio. Dat is een gemiste kans volgens ons.

Single-evenementen opzeggen

Single-evenementen werkt met een vorm van gratis registratie vooraleer je aan de activiteiten kunt deelnemen. Op de site vonden wij geen informatie van hoe je je deze registratie ongedaan kunt maken. Dit is jammer. Ook al is deze inschrijving gratis, het is mogelijk dat bepaalde mensen zich ergeren aan een inschrijving of registratie die ze niet ongedaan kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer iemand niet langer wil deel uitmaken van de site. In zulk geval is het nutteloos dat je account blijft bestaan.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close