singles evenementen

speeddateavondnl

http://www.datingautoriteit.nl/link/speeddateavondnl/
Naar de website

 

 

Speeddaten is helemaal populair in Nederland. Het is een ijzersterke formule waarin een groep gezellige singles van dezelfde leeftijdsgroep elkaar snel spreken. Met een groep van rond de 20 personen spreken singles elkaar voor ongeveer 3 minuten. Het voordeel van speeddaten ten opzichte van normaal daten is dat je op 1 avond veel meer mensen krijgt te spreken. Waarbij je tijdens een normale date misschien een diner samen hebt, kun je bij speeddaten soms wel meer dan 10 personen spreken. Mochten jullie interesse in elkaar hebben kan dit uitlopen tot een leuke gezamenlijke afspraak.

 

Hoe werkt Speeddateavond.nl?

Speeddateavond.nl organiseert zoals de naam vermoeden, speeddate avonden. Deze avonden hebben een vast patroon. De avond begint met een introductie, zodra iedereen aanwezig is zal de host een kort woordje houden. Hierbij krijgt iedereen een welkomstdrankje en een matchkaart. Op de matchkaart staat jouw starttafel-nummer vermeld. Vervolgens zal je met iedere potentiële match 3 minuten praten. In deze drie minuten kan je het hebben over vanalles, maar vergeet ook vooral niet te luisteren naar de ander. Zodra de gesprekken voorbij zijn zal er een korte pauze zijn, hierbij is de gelegenheid om nog een drankje te doen en met een leuke date een wat langer gesprek te voeren.  Je levert jouw matchkaart in en de host gaan kijken of er een wederzijdse ja is. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je de volgende dag direct bericht.

 

Is Speeddateavond.nl betrouwbaar?

Speeddateavond.nl is een gerenommeerde site. Zo hebben ze al meer dan 1500 verschillende speeddates gehouden. Het is dan ook veilig om te zeggen dat Speeddateavond.nl in grote lijnen een betrouwbare site. Ze bestaan al een lange tijd en hebben veel deelnemers gehad.

Dit betekent echter niet dat je gegarandeerd bent van een match, of zelfs een ‘Ja’. Speeddateavond.nl is slechts de organisator van het evenement en hebben op geen enkele manier invloed op de mensen die hier aan mee doen. Je spreekt uiteindelijk gelijkgestemden die zich ook hebben ingeschreven voor een speeddate. Mocht er een klik zijn tussen jullie, dan is er een grote kans dat er een match uit ontstaat.

Waarin Speeddateavond.nl verschilt met andere sites is dat zij éénmalig een gratis nieuwe poging gunnen aan mensen die geen enkele ‘Ja’ hebben gekregen.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close