singles evenementen

speeddatingnederland

http://www.datingautoriteit.nl/link/speeddatingnederland/
Naar de website

 

Speeddaten is een concept dat uit Amerika is overgekomen. Het is ontstaan uit een grotere vraag naar het ontmoeten van leuke mensen. Het concept speeddaten is heel simpel: je ontmoet ongeveer 20 tot 25 mensen op een avond. Ieder spreek je ongeveer 3 minuten lang waarna je doorgewisseld wordt. Voordat dit gebeurt kun je aangeven of je interesse hebt in degene met wie je net hebt gepraat. Dit kan op verschillende manieren worden aangegeven afhankelijk van de organisatie. Sommige groepen steken rode of groene bordjes op, andere vullen een formulier in met Ja/Nee.

Speeddaten is niet voor iedereen geschikt, in vergelijking met online chatten is het veel persoonlijker. Je krijgt namelijk iedereen persoonlijk te spreken terwijl je wel met heel veel verschillende mensen kan praten. Hierdoor zit je niet vast aan 1 persoon de gehele avond.

Vanwege dit persoonlijke contact kan je het meer zien als een echte date, maar dan heel kort. Het is slim om voorafgaand aan een speeddate jezelf voor te bereiden. Dit doe je door te weten wat je in een korte tijd wil zeggen. Zorg er echter voor dat je geen vast verhaaltje ophangt, de grote charme van speeddaten is juist dat je spontane gesprekken krijgt.

Is Speeddatingnederland.nl gratis?

Speeddatingnederland.nl is geen gratis evenement. Mocht je interesse hebben in een activiteit van Speeddatingnederland.nl, dan kan je dit doorgeven via het formulier op de site. Vervolgens kan je een eenmalig bedrag overmaken waarmee je deel mag nemen aan de speeddate. Let wel op, het meedoen aan een speeddate betekent niet dat er ook mensen zijn die ja tegen je zeggen. Dit ligt heel erg aan de mensen die komen, en hoe je zelf bent natuurlijk.

Is Speeddatingnederland.nl betrouwbaar?

Er is maar weinig informatie te vinden over Speeddatingnederland.nl. Hun eigen website heeft een aantal positieve ervaringen van klanten. Ieder van hen is enthousiast over Speeddatingnederland.nl. Echter is er buiten hun site om weinig ervaringen te vinden over hun services. Heb jij ervaring met Speeddatingnederland.nl, laat het ons dan weten!

 

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close