singles evenementen

spequal

http://www.datingautoriteit.nl/link/spequal/
Naar de website

 

Op dit moment zijn er heel veel verschillende online datingsites en initiatieven, ook voor homo’s en lesbiennes. Toch zijn er maar weinig initiatieven waarbij het grote aanbod van online daten wordt gecombineerd met daadwerkelijk persoonlijk contact. Natuurlijk kun je gebruik maken van relatiebemiddeling, maar vaak heeft dit niet het luchtige karakter waar je zelf naar op zoek bent.

Spequal.nl brengt hier verandering met speed dating voor gelijkgestemden. De naam van dit bedrijf is dan ook een slimme samenvoeging van beide termen: speeddating en equal.

Op deze manier kunnen mannen of vrouwen op een luchtige manier meerdere interessante mensen persoonlijk ontmoeten in het echt, zonder dat dit direct heel serieus is.

 

Hoe werkt Spequal.nl?

Spequal is een online dienst die werkt via een website, dit is echter een verlengde van het bedrijf. De daadwerkelijke speeddates vinden in het echt plaats op een vooraf aangekondigde locatie.

Het aanmelden voor een speeddate is erg gemakkelijk. Op de site worden verschillende speeddate locaties aangegeven met bijbehorende data. Vervolgens kan je jezelf inschrijven voor één of meerdere speeddates. Je betaalt vervolgens 30 euro hiervoor, maar krijgt daarvoor niet alleen toegang tot de speeddate, ook een hapje en een drankje zijn daarbij inbegrepen

Mochten er niet genoeg deelnemers zijn voor een volledige speeddate van 25 mensen, dan zal deze niet doorgaan, in dit geval krijg jij je geld gewoon terug. Mocht je zelf verhindert raken, dan dien je dit op tijd aan te geven. Als je dit doet dan heb je recht op je aankoopbedrag, minus de annuleringskosten van 20%.

 

Is Spequal.nl betrouwbaar?

Spequal is een online speed-dating initiatief dat al bijna 4 jaar bestaat. Ze hebben hierbij meerdere groepen gekoppeld met succes. Toch lijkt het erop dat ze tegenwoordig minder actief zijn voorheen. Zodra je een kijkje neemt op de agenda, zal je zien dat er een minimaal aantal activiteiten gepland staan. Voorderest zijn er maar weinig mensen die daadwerkelijk ervaringen hebben gedeelt over Spequal, hierdoor is het lastig in te schatten wat de exacte ervaringen zijn. Heb jij een mening over Spequal.nl, laat dit dan vooral weten.

 
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close