singles reizen

tourbar

http://www.datingautoriteit.nl/link/tourbar/
Naar de website

 

Tourbar.com is één van de grootste online platforms op het gebied van reisgenoten vinden. Het concept van Tourbar.com is dan ook redelijk uniek.  Ga jij op vakantie en wil je de locals leren kennen, of wil je van de locals leren wat de beste plekken van de stad zijn? Dan vind je op Tourbar.com heel veel mensen die jou kunnen en willen helpen. Je wordt gematched aan een persoon die interesse heeft, en als jullie beiden met elkaar op kunnen schieten kan dit leiden tot meer. Ook omgekeerd werkt dit. Wil jij graag leuke wereldreizigers of andere spannende avonturiers ontmoeten en ze jouw stad laten zien? Dan kan jij op Tourbar.com in contact komen met leuke dames of heren die jou en jouw stad graag leren kennen. Om het makkelijker te maken om de juiste personen en de juiste plek te vinden, deelt Tourbar.com zijn site op in 3 subgroepen. Zo is er de optie om te zoeken in: Noord-Amerika, Europa en Azië.

 

Is Tourbar.com gratis?

Tourbar.com is een service die werkt via een abonnement. Dit houdt in dat je maandelijks een klein bedrag betaalt om lid te kunnen zijn van Tourbar. Tourbar.com is dus zowel een datingsite als een reizigerssite. Je vindt hier mensen die op zoek zijn naar een (vluchtige) relatie en die graag rondreizen.

 

Tourbar.com ervaringen

Alhoewel het concept goed begonnen is, zijn er volgens andere gebruikers een paar grote problemen met de site. Het meest voorkomende probleem dat mensen melden heeft te maken met de manier waarop contact wordt gelegd.

Meiden worden op de site aangespoord om zoveel mogelijk contact te hebben met andere mannen. Degene die de meeste contacten heeft gemaakt per maand, krijgt een leuk cadeau zoals een nieuwe smartphone. Alhoewel dit klinkt als een leuke manier om de traffic op een site aan te sporen, leidt dit al snel tot een goedkope en opgeblazen datingsite. Dit betekent echter niet dat er geen successen zijn op Tourbar.com. Er zijn heel veel mensen die leuke en spannende contacten overgehouden hebben aan deze site.

 

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close