singles reizen

aktivo

http://www.datingautoriteit.nl/link/aktivo/
Naar de website We willen graag een review schrijven over de Stichting Klub Aktivo. Op ons komt deze Stichting als zeer betrouwbaar over. We zullen even een uitleg geven wat de stichting precies inhoudt. Stichting Klub Aktivo is in 1993 begonnen uit club Aktief. Deze club was opgericht door Jan Schroots. Ze organiseerde actieve uitstapjes, zoals wadlopen, bowlen en uitgaan voor alleenstaande mensen tussen de twintig en veertig jaar. De organisatie van club Aktief werd echter te groot, daarom werd Stichting Klub Aktivo opgericht. Er zijn op dat moment tweehonderd leden. Door de club om te zetten in een stichting is niemand meer privé aansprakelijk voor het wel en wee in de club.

De Stichting Klub Activo organiseert leuke daguitjes en ook weekendjes uit voor alleenstaande mensen. Zo worden er wandeltochten georganiseerd, musea bezocht en gefietst. De leeftijd van de mensen is tussen de dertig en zestig jaar. Op de website is te zien wat de gemiddelde leeftijd van de leden is. Men ziet dat er weinig leden van dertig zijn. De meeste personen zijn tussen de veertig en vijftig jaar. Zeer handig om dit overzicht te zien op de website! Verder is de verhouding man/vrouw 50/50 en het opleidingsniveau varieert. De activiteiten worden voor en door de deelnemers van de stichting georganiseerd. De Stichting wordt compleet gerund door vrijwilligers. Dit komt voor de bezoekers als zeer positief over.

Onze ervaringen met de stichting zijn positief. De Stichting komt zeer betrouwbaar over. We ontmoeten op deze manier singles van de juiste leeftijd in een ontspannen, gemakkelijke manier. Daarnaast kan men zich de eerste twee maanden gratis inschrijven! Op die manier kan men altijd kijken of het hem of haar bevalt. Daarna kost een lidmaatschap 25 euro per jaar. We weten niet wat anderen voor ervaringen of review hier over hebben, maar wij vonden dit vrij goedkoop voor wat we ervoor krijgen.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close