internationale datingsites

ukrainedate

http://www.datingautoriteit.nl/link/ukrainedate/
Naar de website

 

Ukrainedate.com is al een lange tijd het grootste online dating platform van de wereld. Mensen over de hele wereld kunnen zich hierop inschrijven om in contact komen met vrouwen uit Oekraïne. Ukrainedate.com is een internationale datingsite die onder andere gericht is op Nederland. Omdat het een internationale site is, en de dames voornamelijk afkomstig zijn uit Oekraïne, is de voertaal op de site dan ook Engels. Niet alleen de site zelf is beter te begrijpen in het Engels, ook de communicatie met vrouwen wordt hierin gedaan. Ukrainedate.com heeft zowel een gratis optie als een premium optie. De premium optie geeft toegang tot betere communicatie met andere profielen.

 

Is Ukrainedate.com betrouwbaar?

Ukrainedate.com is onderdeel van een groot aantal verschillende datingsites. Deze datingsites hebben allemaal een eigen ‘specialisatie’. Zo is er een datingsite voor Brazilianen, Aziaten, militairen en nog veel meer.  Dit is belangrijk omdat Ukrainedate.com één groot nadeel heeft. Zodra u een account aanmaakt op Ukrainedate.com, geeft u toestemming aan de overkoepelende organisatie om uw foto, naam en gegevens te gebruiken de andere websites. Het kan dus voorkomen dat uw gegevens ineens op een website komen te staan waar u zich niet op heeft ingeschreven, en deze gebruikt wordt door iemand anders. Dit staat keurig vermeld in de algemene voorwaarden.

 

Ukrainedate.com ervaringen

De ervaringen met Ukrainedate.com zijn erg verdeeld. Dit komt ook door het soort contact dat er is. Er zijn nu eenmaal veel oplichters actief in Oekraïne op datingsites. Het gaat hier om mensen die buiten het weten om van de website geld proberen te verdienen aan nietsvermoedende mensen. Dit gebeurt niet alleen op Ukrainedate.com maar op elke site. De algemene consensus is dan ook dat alhoewel Ukrainedate.com een aantal oplichters kan bevatten, het merendeel daadwerkelijk geïnteresseerde vrouwen zijn. Ook komen er klachten binnen over de manier waarop premium accounts afgehandeld worden. Zo zijn er gevallen waar zonder dat hierom wordt gevraagd een account wordt verlengt. Dit zijn incidentele gebeurtenissen en geven geen goede weerspiegeling van de werkelijkheid.  Mocht het u overkomen dat uw premium account wordt verlengt zonder uw toestemming wanneer dit wel nodig was. Dan kan u zich beroepen op de algemene voorwaarden.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close