internationale datingsites

vietnamcupid

http://www.datingautoriteit.nl/link/vietnamcupid/
Naar de website

 

Vietnamcupid is één van de grootste online datingsites voor mensen die op zoek zijn naar een Vietnamese partner. Vietnamcupid maakt deel uit van een groter netwerk aan datingsites, waarvan elk gericht is op een speciaal type dating. Vietnamcupid is als datingsite dan ook los-vast verbonden aan deze andere sites, hier vertellen wij zo meer over.

Deze datingsite maakt gebruik van een abonnementendienst, dit houdt in dat je een maandelijks bedrag betaalt om deze website optimaal te gebruiken. Mocht je de website eerst uit willen proberen, dan kan dat. Je kan namelijk eerst een gratis account aanmaken. Hiermee kan je de gehele site bekijken, alleen heb je geen toegang tot bepaalde onderdelen.

 

Is Vietnamcupid betrouwbaar?

Het grote voordeel van Vietnamcupid, is dat ze zelf geen gebruik maken van fictieve accounts. Veel datingsites hebben zelf accounts op hun website, om op die manier de gesprekken in stand te houden en geld te verdienen. Vietnamcupid doet dit dus niet.

Wel kan het gebeuren dat er mensen met andere bedoelingen actief zijn op Vietnamcupid. Deze mensen zijn vaak op zoek naar geld, stuur daarom nooit geld naar mensen die je niet kent. Mocht je in aanraking komen met dit soort praktijken, dan kan je dit gemakkelijk rapporteren aan Vietnamcupid.

Wat wel een groot nadeel is aan Vietnamcupid, is dat zij het recht behouden om jouw gegevens te gebruiken op andere sites. Zo kan je ongevraagd belanden op een andere datingsite die zij bezitten.

 

Vietnamcupid opzeggen

Zoals eerder gezegd maakt Vietnamcupid gebruik van een abonnementendienst. Hierbij betaal je maandelijks een bedrag om deel te kunnen nemen aan de site. In de voorwaarden van de site staat duidelijk vermeld dat zodra een abonnement afloopt, deze automatisch weer wordt verlengt. Dit gebeurt maandelijks.

Mocht je willen stoppen met het gebruiken van Vietnamcupid, dan moet je dit zelf aangeven op de site. Je wordt dan direct uitgeschreven en de maandelijkse afschrijvingen stoppen. Je kan meer hierover vinden bij de ‘Help’ sectie van de website. Bij het beëindigen van je abonnement om welke reden dan ook, heb je geen recht op vergoeding van betaalde bedragen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close