Blog

Friends with benefits

Ideaal of toch eigenlijk weer niet?

Een friend with benefits relatie is een heerlijke relatie. Je hoeft elkaar gevoelens tijdens zo’n relatie dan ook helemaal niet te kwetsen. Tijdens zo’n relatie kun je een ander naar jouw huis laten sturen om sex te hebben. Hier hoef je dan ook helemaal geen slecht gevoel over te hebben. Zo’n vriend word ook wel eens een fuckbuddy genoemd. Wel is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Wij leggen je uit hoe je een friends with benefits relatie kunt krijgen, zonder al te veel moeite.

De eerste stap is natuurlijk om een connectie met haar te hebben. Wanneer je geen band en connectie met haar hebt lukt het nooit om iets te laten gebeuren. Wanneer je echter voor maar 1 avond haar wilt hebben, hoef je niet veel connectie te hebben. Een friend with benefit kost vaak wel wat meer moeite. Zeker wanneer je deze persoon vaker wilt zien. Houd er dus rekening mee dat er tijd gaat zitten in de relatie.

Ten tweede is het belangrijk om haar situatie goed te achterhalen. Is ze bijvoorbeeld al op zoek naar een relatie of is ze zelfs al bezig met daten? Wanneer ze namelijk al op zoek is naar een serieuze relatie dan kan het lastig zijn om een friends with benifts relatie te krijgen met deze vrouw. Dit komt omdat ze dan emotioneel meer waarde gaat hechten aan jullie relatie. Dus ga alleen op zoek naar single vrouwen die ideaal zijn voor de situatie van friends with benefits.

Ten derde is het belangrijk haar alle keus te geven. Geef zelf aan dat je haar seksueel aantrekkelijk vind en dat je dus graag een leuke avond met haar wilt hebben. Belangrijk om is het hierbij aan te geven dat je dus niet op zoek bent naar een serieuze relatie. Verder is het een goed voorstel om eens contact met elkaar op te zoeken voordat jullie friends with benifts van elkaar worden. Spreek bijvoorbeeld af om elkaar een keertje te bellen. Maak eens een grapje over sex en vraagt wat zij hiervan vind.

Friends with Benefits Regels

Friends with Benefits Spelregel zijn wel belangrijk om na te leven. Wij vertellen je wat de belangrijkste regels zijn. Belangrijk is het om je hier echt aan te houden. Wanneer je dit niet doet is er een grote kans dat jullie benefit relatie kapot gaat.

Ten eerste moet je nooit wanhopig overkomen. Vrouwen vinden dit totaal niet leuk. Wanneer je via social media met haar in contact bent, of haar belt, ga dan niet smeken voor sex. Houd het netjes en probeer aardig te zijn en wat grapjes te maken.

Ten tweede is het belangrijk om een echte gentlemen te zijn en de relatie helemaal tussen jullie twee te houden. Niet iedereen hoeft te weten waar jullie mee bezig zijn. Probeer dan ook te voorkomen dat je over vrienden gaat opscheppen over je relatie met deze vrouw. Wanneer zij hier achter komt kan ze namelijk er voor kiezen om de relatie te verbreken.

Ook is het leuk om het casual te houden. Bel haar dus niet al te vaak op voor seks. Het is veel leuker om het een beetje spontaner te houden. Bel haar een paar keer per maand, 1 keer per week is hierbij vaak een goed idee.

Ook is het ontzettend belangrijk dat je altijd helemaal oprecht bent tegenover een vrouw. Wanneer ze wilt weten of je bijvoorbeeld met andere vrouwen ook een seks relatie hebt is het erg belangrijk dat je hier eerlijk op antwoord. Vertel haar dat je wel degelijk seks hebt met anderen. Door dit te doen zal je buddy zien dat je eerlijk bent en is de kans groter dat de relatie niet word voortgezet.

Belangrijk is het om niet verliefd te worden. Natuurlijk kan dit wel voorkomen. Stop dan ook meteen met de relatie, op het moment dat je verliefd begint te worden. Dit kan namelijk leiden tot jaloezie en ook veel andere problemen. Als je haar leuk vind is het beter om meteen te stoppen. Op het moment dat je merkt dat zij je leuk vind kun je natuurlijk ervoor kiezen om te beginnen met een echte relatie.

Het is belangrijk om de seks altijd veilig te doen. Op het moment dat je het ook met andere vrouwen doet is de kans er natuurlijk altijd dat je besmet of ziek kan worden. Dit is iets wat je absoluut niet wilt hebben. Doe het dus altijd veilig. Ook al zegt je seks buddy dat zij helemaal geen ziektes heeft, het is betere om het zekere voor het onzekere te nemen.

Wel is het belangrijk om haar echt goed te behandelen. Wees aardig tegen haard. Echte vrienden doen ook echter tegen elkaar, dus wees ook tegen je seks vriend aardig. Op het moment dat je vervelend en kortaf tegen haar doet voelt ze zich al snel goedkoop en dit zorgt ervoor dat ze waarschijnlijk de relatie uit wilt maken.

Verder is het ook belangrijk om goede afspraken te maken. Maak een paar afspraken om te kijken waar de grens van de ander ligt. Hierbij is het ook belangrijk om goed erachter te komen wat de ander wel of niet fijn vind tijdens de seks. Doe dan ook geen seks handelingen die de ander niet fijn vind.

Ook is het belangrijk om te weten dat de relatie een keer uitgaat. Net als dat elke echte relatie wel een keer uitgaat, kan het ook voorkomen dat deze relatie uitgaat. Probeer hier niet al te verdrietig over zijn, wanneer dit gebeurt. Belangrijk is het om je hier over heen te zetten en op zoek te gaan naar een andere seks buddy waarmee je nog veel plezier kunt beleven.

Tijdens deze speciale seks relatie is het ook belangrijk om niet jaloers te worden. Het gevolg van jaloezie is namelijk dat je beschermend kan worden. Het kan voorkomen dat je haar ziet met een andere man. Dit mag en kan natuurlijk aangezien ze geen relatie met je heeft. Belangrijk is het om hier dan ook niet op te reageren. Ook is het vaak af te raden om haar te vragen hierover. Met wie was je? Stel niet dit soort vragen aan je. Je hebt immers geen echte relatie met haar.

Tot slot is het belangrijk om het gewoon lekker simpel te houden. Ga dan ook niet afspreken om samen op vakantie te gaan met haar. Maar ook een simpele date zoals een bioscoop uitje kan ervoor zorgen dat jij gevoelens voor haar krijgt. Dit is iets wat je absoluut niet wilt tijdens een seks relatie. Probeer dit dan ook zo goed als mogelijk te vermijden.

Ook is het belangrijk om goed te kunnen presteren tussen de lakens. Dit is heel belangrijk bij zo’n relatie aangezien het alleen maar hier om draait. De bedoeling is dan ook om haar en jouw een plezier te doen. Wanneer je niet goed presteert in bed is de seks relatie waarschijnlijk al snel voorbij. Wel kun je natuurlijk leren om beter te worden. Door meer ervaring word je waarschijnlijk ook beter en zal ze graag vaker met je om willen gaan.

Zorg er ook voor dat je nooit misbruik maakt van een situatie. Dit heeft te maken met de relaxte instelling van haar. Laat haar niet weten dat je met andere vrouwen bezig bent. Tenzij ze dit je vraagt moet je dit natuurlijk eerlijk antwoorden. Veel vrouwen willen zich dan ook speciaal voelen en niet als 1 van de velen. Zorg ervoor dat je discreet met haar bent en plan nooit een dubbele afspraak in. Wanneer ze merkt dat je snel weg gaat van haar, omdat je naar een andere seks afspraak moet zal ze dit niet leuk vinden.

We hebben het al gezegd maar het allerbelangrijkste is echt dat je weet waar je aan begint. Belangrijk is het om jezelf goed te kennen en te weten waar je aan begint. Wees er allebei klaar voor. Sommige mensen hechten zich snel aan anderen. Wanneer dit ook bij jou het geval is, probeer dan niet teleurgesteld te zijn wanneer je je te veel hecht aan haar. Belangrijk is het om het uit te maken op het moment dat het meer een serieuze relatie begint te worden. Dit is namelijk nooit de bedoeling. Ook moet het natuurlijk van allebei de kanten komen.

Wanneer er een vrouw is in je omgeving, of die je al kent, en waar je een oogje op hebt probeer dan niet een relatie met haar te krijgen. Belangrijk is het om ervoor te zorgen dat de verhoudingen juist blijven. Op het moment dat zij of jij niet meer wilt maak het dan ook niet uit. Ook kan het in sommige gevallen beter zijn om niet een relatie aan te gaan wanneer je al eens een relatie hebt gehad. Zorg voor de juiste verhoudingen en zorg ervoor dat het leuk blijft voor jullie allebei. Zo kunnen jullie allebei het meeste plezier aan zo’n relatie beleven.

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close