Algemene Datingsites

Een serieuze en gelijkwaardige relatie via Equal Power

http://www.datingautoriteit.nl/link/equal-power/
Naar de website

Bij Equal power nemen ze het vinden van een gelijkwaardige partner zeer serieus. Als jij dus niet op zoek bent naar fling, dan ben je bij Equal power aan het juiste adres voor het vinden van een partner die net zoals jij op zoek is naar een gelijkwaardige en serieuze relatie. Deze datingsite werd in 1998 gestart en werkt sinds 2007 samen met een van de grootste relatiebemiddelingsbureaus in Nederland, Ilse Relatiebemiddeling. Voor steeds meer mensen is dit juist belangrijk in een relatie. Bij dit bureau ben je dan ook aan het juiste adres om dit te vinden. Bij Equal power sluit je geen abonnement af. De werkwijze hier is dat je door middel van gesprekken met de dating coach er op de juiste manier achter komt hoe jij jouw juiste partner kunt vinden. Je betaalt voor de gesprekken die je met haar hebt. Voor de rest zit je nergens aan vast.

 

Maak vandaag nog je eerste afspraak

Wil jij graag een serieuze en gelijkwaardige relatie vinden? Neem dan nog vandaag contact op met de therapeut van Equal power. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Op de website vind je een contactformulier wat je in kunt vullen. Maar het is ook een optie om telefonisch contact op te nemen. Bij Equal Power staan ze je uiteraard graag te woord. Tijdens het telefoongesprek kan er natuurlijk ook meer informatie met je gedeeld worden als je dat graag wilt. Het eerste persoonlijke gesprek dat je hebt bij Equal power kost € 125,-. Wil jij graag een vervolgadvies hebben? Dan zijn de kosten hiervoor € 150,- per uur. Worden er externe kosten gemaakt? Bijvoorbeeld voor het maken en plaatsen van een advertentie. Dan worden deze aan jou doorberekend. Er wordt echter geen succes fee gerekend.

 

Deel jouw ervaring met Equal power

Heb jij dankzij de hulp van de therapeut van Equal power jouw ideale partner gevonden en heb je daarmee inmiddels een serieuze en gelijkwaardige relatie? Deel je succesverhaal dan met andere mensen die naar eenzelfde soort relatie op zoek zijn. Ook als je bijvoorbeeld ergens niet tevreden over bent, dan kun je dat hier kwijt. Help anderen de juiste datingsite voor hen te vinden!

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close