Blog

13 zaken die je nog niet wist over het daten van een fitness verslaafde

Weet waar je aan begint šŸ˜‰
In eerste instantie leek het heel aantrekkelijk om iemand te daten die extreem fit is. Je vond de ander zijn fit- en gezondheid wel schattig. Ondertussen is het een paar weken later en het is plotseling niet meer zo aantrekkelijk als je in eerste instantie dacht. Je dacht dat je kon profiteren van dat mooie en gezonde lichaam. Daarentegen ben je bezig om zijn of haar aanwinsten te koesteren. De reguliere milkshake is vervangen voor een gezonde proteĆÆne milkshake. Bovendien zal je toch nooit de beste zijn, omdat je lover dat al is. Wat kom je nog meer tegen bij het daten van een fitness verslaafde?

1. Het alarm dat om 5 in de ochtend afgaat
Vergeet de ochtendseks- en knuffels maar. Of het hebben van een goede nachtrust. Het alarm van je lover zal namelijk om 5 uur afgaan voor de eerste ochtend workout. Het verstoort niet alleen je slaap, maar ook zijn of haar vrolijke humeur zal het bloed onder je nagels vandaan halen.

2. Zeg maar dag tegen spontane bezorgingen
De dagen waarop jij jezelf trakteerde op chinees, zullen waarschijnlijk voorbij zijn. Alle maaltijden zijn gepland en deze vallen heel toevallig tegelijk met je afhaaldagen.

3. Een drukke relatie
Je hebt constant het gevoel dat de relatie niet alleen om jullie draait, maar dat er nog veel meer mensen bij betrokken zijn. Om precies te zijn gaat het om jou, de sportschool en een fitness applicatie. Het ergste is dat je ook nog de laatste bent die aandacht krijgt. Uiteindelijk accepteer jij je plek in de hiƫrarchie maar.

4. Je komt overal proteĆÆne poeder tegen
Er gaat niets boven het openen van een lade en zeker weten een vorm van proteĆÆne tegen te komen. Je verlangt naar de dagen waar de laden vol lagen met heerlijke snacks en chocolade.

5. Geen kleurrijke etensborden
De maaltijden lijken niks op de mooie, gekleurde borden die je tegenkomt op Pinterest. In plaats daarvan kijk je elke dag naar een bord met kleurloze bloemkool.

6. Teveel aan fitness routines
Het is niet dat je niet geĆÆnteresseerd bent in hun sportieve oefeningen en plannen, maar na de vijftigste variant van squads heb je het opgegeven.

7. De stemming na ā€˜leg dayā€™
Alsof je over hun favoriete knuffelbeer bent gereden. Daarom ben je zoveel mogelijk bezig met vermijden. Je verleent dan ook geen assistentie.

8. Je voelt je toch een beetje schuldig
Terwijl je partner zich uitslooft in de sportschool, heb jij het gepresteerd op een hele pizza naar binnen te werken. Schouderklopje voor jezelf. Not. En natuurlijk beoordeeld de ander je.

9. Het effect
Ondanks dat het programma goed in de ochtend begint en de proteĆÆne shakes niet erg smaakvol zijn, is het toch indrukwekkend om te zien hoe zijn of haar inspanningen uitwerken.

10. Jullie liggen niet helemaal op Ć©Ć©n lijn
Alles wat de ander wil is dat je zijn of haar sportmaatje bent. Alles wat jij wil is dat je lover food challenges met je doet.

11. Overal obstakels
Je bent al minstens drie keer gestruikeld over zijn gewichten. Je arme tenen.

12. Milkshakes zijn voor altijd gedoemd
Voordat je de ander begon te daten, kon je echt genieten van een heerlijke milkshake. Ze waren goed van smaak, romig en maakten je dag altijd goed. Nu zijn het alleen maar drankjes om je lichaam te verbeteren. Dit doet je stiekem wel een beetje pijn.

13. Je bent fitter
Op de een of andere manier heeft je lovers levensstijl ook zijn weg naar jou gevonden. Je hebt stiekem wel gemerkt dat de spijkerbroeken beter zitten en dat je pyjama iets minder straks zitten dan normaal. Dat komt vast door het inademen van al die bloemkoolrijst.

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close