Sexdating

stel-zoekt-mannl

http://www.datingautoriteit.nl/link/stel-zoekt-mannl/
Naar de website

 

Stelzoektmannl

Zoals de titel van de site doet vermoeden, gaat het hier over seksdating. Daar houdt het dan ook meteen mee op. Voor wie zich hier wil inschrijven, hebben wij meteen niet zo’n goed nieuws. Dit is geen datingsite. Op dit bescheiden portaal worden een aantal sites voor seksdating voorgesteld. Dat kan nuttig zijn, maar dan moet de informatie wel degelijk en betrouwbaar zijn. Wij gingen na of dit ook zo is.

Stelzoektmannl: is dat betrouwbaar?

Natuurlijk wil je wat meer weten over de betrouwbaarheid van seksdating sites voor je hier aan begint. Stelzoektmannl pretendeert deze informatie te geven, maar in de praktijk valt dit tegen. De informatie die je hier krijgt is wat magertjes en beperkt zich tot het voorstellen van websites en zegt weinig over de ervaringen die echte mensen hiermee hebben gehad. Voor vele bezoekers valt de betrouwbaarheid van de informatie dan ook tegen.

Stelzoektmannl: ervaringen

De meeste ervaringen die wij tegenkwamen over deze site zijn negatief. We kunnen deze gebruikers niet echt ongelijk geven. De top 5 van de sites voor seksdating kun je ook elders vinden. De tips die je op deze site vindt, zijn dan weer gewone normale tips die je met wat gezond verstand ook bij elkaar kunt schrijven. Het blijft hier bij algemeenheden en informatie die je elders ook kunt vinden.

Is Stelzoektmannl dan oplichting?

Oplichting kunnen we Stelzoektmannl niet noemen. We gaan ervan uit dat de makers van de site met de hand op het hart goede basisinformatie wilden geven. Voor wie helemaal niets weet van seksdating, is deze site een start. Jammer genoeg is het geen echte community waar mensen ervaringen kunnen uitwisselen. Dat is een gemiste kans. Oplichting kunnen we het niet noemen. Het is wel een teleurstelling voor wie op zoek is naar diepgaande en ernstige informatie rond het onderwerp van seksdating.

Stelzoektmannl opzeggen?

Stelzoektmannl is geen datingsite in de klassieke zin van het woord. Dit is een louter informatieve site die door iedereen bezocht kan worden. Je hebt hier geen account nodig. Je hoeft je niet in te schrijven en nergens voor te betalen. Als je wat je hier vindt niet kunt appreciëren, dan volstaat het om de site niet meer te bezoeken en je heil ergens anders te gaan zoeken!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close