Sexdating

volwassendating

http://www.datingautoriteit.nl/link/volwassendating/
Naar de website

 

Volwassendating in het kort

Bij Volwassendating.nl kun je op zoek gaan naar serieuze dates. Je kunt hier echter ook op zoek gaan naar erotische dates met bijvoorbeeld stellen. Je kunt jezelf hier gratis registeren. Je kunt ook kiezen voor een betaald lidmaatschap. Je betaalt dan, in tegenstelling tot andere sites, per maand. Dit betekent dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor chats of reacties. Hierdoor weet je dus precies waar je aan toe bent. Een betaald lidmaatschap geeft jouw toegang tot alle mogelijkheden.

Privacy

Voor de privacy is jouw profiel op Volwassendating.nl niet zichtbaar voor mensen die geen profiel hebben aangemaakt. Zo weet je dus zeker dat jouw baas/moeder/collega/vriend niet weet dat je jezelf hebt aangemeld, tenzij zij zich zelf ook hebben aangemeld. Daarnaast kan niemand jouw telefoonnummer of mailadres zien, tenzij jij in contact met ze bent. Dit zorgt ervoor dat jij dus in alle rust op zoek kunt gaan naar een leuke date of spannend avontuur, zonder dat je wordt lastig gevallen met vervelende telefoontjes. Potentiële dates kunnen jou natuurlijk wel een berichtje sturen via Volwassendating.nl.

Dates zoeken

Om het zoekproces te bevorderen, zal Volwassendating.nl je eens in de zoveel tijd suggesties toesturen. Deze suggesties bestaan vaak uit nieuwe leden, waardoor het zoeken nog gemakkelijker wordt. Je kunt aangeven waar je precies naar op zoek bent. Zo zie je dus alleen de suggesties die voor jou ook echt relevant zullen zijn.

Als je eenmaal in gesprek bent met iemand, is contact hebben buiten Volwassingdating.nl ook eenvoudig. Wanneer je namelijk berichtjes stuur, zie je het mailadres en telefoonnummer van de ander. Hierdoor kun je dus ook bellen, waardoor eventuele nepprofielen snel ontmaskerd zijn. Gelukkig zijn deze er nauwelijks, waardoor je gemakkelijk een date kunt vinden. Dat in combinatie met een goede eigen profielfoto, zorgt ervoor dat jij in een handomdraai op een bijzondere date kunt gaan!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close