Sexdating

sdc – Swingers Date Club

http://www.datingautoriteit.nl/link/sdc/
Naar de website

 

Review sdc

De website van sdc is een afkorting van de swingers date club. De website is gerecht op jonge en oude mensen die het leuk vinden om anderen te moeten en hiermee in contact te komen. De website heeft een erg mooi design en heeft erg veel leden met foto’s en video’s. Hierdoor kun je in contact komen met anderen. Daarnaast kun je via de website je gratis aanmelden en aangeven waarnaar je op zoek bent en wat voor geslacht je zelf hebt. Daarnaast is er een app geschikt voor je android toestel en ook voor je iphone.

Betrouwbaar

In elke review is een betrouwbare site erg belangrijk. Dit zodat je weet dat je veilig kunt surfen en rondkijken zonder dat er iemand is die eventuele inbraak maakt op je privacy. De website is goed beveiligd en is dan ook betrouwbaar doordat je met mensen kunt chatten in je buurt. Je kunt zelf een locatie aangeven en een kilometer straal op basis van hoeveel km je naar mensen wilt zoeken. Hierdoor word de website een stuk beter omdat je dus weet waar er mensen zijn die je eventueel wilt zien. Je hoeft dus niet in te trappen in een valse website die zegt dat er honderden matches in een straal van 5 km bij je huis zijn.

Ervaringen

Er zijn erg goede reviews en ervaringen over deze website te vinden. De website word aangeraden vanwege het grote aantal van leden van de website doordat er altijd wel contact is. Daarnaast zijn er veel leuke rubrieken en forum’s op de website te vinden waarbij er veel foto’s en video’s worden geplaatst. En uiteraard kun je hier ook even lekker je zorgen kwijt en off-topic over onderwerpen zoals hobby’s en werk praten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close