Sexdating

sinzo

http://www.datingautoriteit.nl/link/sinzo/
Naar de website

 

Sinzo

Sinzo is een startpagina waar je op het eerste zicht veel algemene informatie kunt vinden. Tegelijk valt op dat op deze portaalsite ook veel datingsites te vinden zijn. Na een tijdje wordt duidelijk dat bijna alle links hier gerelateerd zijn aan dating of aan activiteiten in je vrije tijd die kunnen leiden tot het vinden van een partner. In feite kan Sinzo een beetje beschouwd worden als een portaalsite voor datingsites en organisaties die activiteiten voor alleenstaanden organiseren. Wie de site bezoekt met de bedoeling informatie te vinden, hoeft niet te betalen. Wie hier een advertentie plaatst om een site in de kijker te zetten of bepaalde activiteiten te adverteren, betaalt hier €35 voor.

Hoe betrouwbaar zijn de advertenties op Sinzo?

We brachten zelf enige tijd op Sinzo door en klikten dan ook door naar de websites achter de links. Zo bleek een advertentie voor een camping die zich richt op de naar een partner zoekende 50plusser gewoon naar een website van een doorsnee camping te leiden. Andere links bleken wel te kloppen en brachten wat de advertentie beloofde, maar het werd ons al vlug duidelijk dat deze site de indruk geeft dat ze niet al te goed wordt bijgehouden.

Ervaringen met Sinzo

Veel van de informatie op deze portaalsite voor dating en singles is verouderd. Dit leidt in vele gevallen naar dode links, opgeheven accounts of websites die ondertussen niet meer gerelateerd zijn aan dating. Volgens ons is dit een gemiste kans. Sinzo heeft het potentieel in zich om bijvoorbeeld een alternatief te worden voor het bekende startpagina. Jammer genoeg slaagt deze website er niet in dit waar te maken. De eigenaar van deze website controleert de advertenties niet op regelmatige basis. Er wordt eenmalig betaald voor een advertentie en vervolgens blijft deze gewoon staan ook al bestaat de dienst waarvoor geadverteerd wordt niet meer. Dat is gewoon ergerlijk. Er staan vele waardevolle sites op deze portaalsite, maar deze vallen niet op op de homepage. Het duurde een tijdje eer we de zoekfunctie van deze informatieve site konden vinden en dat is jammer!

Sinzo is geen oplichting, wel slordig!

Je kunt moeilijk zeggen dat Sinzo een vorm van oplichting is, want als bezoeker hoef je voor deze site niet te betalen. Wie betaalt om zijn of haar site te adverteren, blijft bij wijze van spreken jarenlang online staan. De adverteerder krijgt hier dus waar voor zijn geld. Alleen jammer dat nuttige sites voor dating zoals een datingsite voor mensen met een beperking niet opvallen, omdat deze site weinig oog heeft voor structuur of voor een aantrekkelijke lay-out.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close