Sexdating

sexpartnerclub

https://www.datingautoriteit.nl/link/sexpartnerclub/
Naar de website

 

Sexpartnerclub

In reviews wordt Sexpartnerclub voorgesteld als de site waar je terecht kunt voor seksdates. In werkelijkheid wordt de url van Sexpartnerclub afgeleid naar http://www.flirt4free.com/rooms/live-cams-mansion/ Zoals je kunt vermoeden is dit een website waar je live webcams met aantrekkelijke meisjes voor de camera kunt bekijken. Wie de site voor het eerst bezoekt, krijgt in ieder geval een heel mooi lief meisje te zien. Of dit ook blijft duren, kun je lezen in ons volgend artikel.

Onze ervaringen met Sexpartnerclub

Toen we Sexpartnerclub voor het eerst bezochten, kwamen we op http://www.flirt4free.com/rooms/live-cams-mansion/ terecht. Dit is een site waar meisjes live achter de webcam zitten. Zo kun je hen 24/7 bewonderen voor de prijs van 25 credits per dag. Wie de site voor het eerst bezoekt, komt trouwens meteen in aanraking met een heel mooi meisje. De tweede keer heb je wat meer pech. Nu krijg je het lieve meisje niet meer te zien en wordt er je verteld dat je je moet registreren om de gratis stream te kunnen zien. Na je registratie krijg je 120 credits waarmee je dus aan een ratio van 25 credits per dag naar het meisje van je dromen mag kijken.

Is Sexpartnerclub betrouwbaar?

Als je het ons vraagt, dan is deze site niet helemaal betrouwbaar. Je komt immers niet op een site voor seksdating maar op een webcamsite terecht. Hier kun je kijken na het opbouwen van credits. Iedereen weet dat voor zulke sites geldt: kijken mag, maar aankomen niet. Dit is niet waar je naar op zoek gaat als je een seksdate wilt of als je wilt vreemdgaan met een vrouw van vlees en bloed.

Is Sexpartnerclub dan een vorm van oplichting?

Als je het ons vraagt, dan lijkt de site van Sexpartnerclub wel van de aardbodem verdwenen en werd deze vervangen door http://www.flirt4free.com/rooms/live-cams-mansion/ Deze site kan dan wel leuk zijn, ze voldoet niet aan de eisen van een datingsite. Echt live contact met deze meisjes is niet mogelijk. We kunnen ons voorstellen dat mensen die echt een date zochten, zich bekocht voelen.

Kun je Sexpartnerclub opzeggen?

De site die nu achter de url van Sexpartnerclub zit, is http://www.flirt4free.com/rooms/live-cams-mansion/ Dit is een webcamsite van Amerikaanse origine die volledig onder de Amerikaanse wet opereert. Sterker nog deze site lijkt zich niet te richten tot een Nederlands publiek. Het is echter wel mogelijk om deze site op te zeggen. Dit kan eenvoudig door de richtlijnen in de Engelse algemene voorwaarden op te volgen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close