Sexdating

sexmarktnl

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexmarktnl/
Naar de website

 

 

Sexmarktnl

We hebben al vele sites voor seksdating gezien. Sexmarktnl gaat daarin volgens onze bescheiden mening het verst van allemaal. Hier krijg je niet alleen mooie dames te zien. Hier krijg je echt de indruk dat je je om een soort marktplaats site voor seks bevindt. Het lijkt wel of hier alles mag en alles kan. Hier is iedereen welkom: mannen, vrouwen, shemales en stellen. Je kunt hier aan camseks doen en er is zelfs een gedeelte van de site dat helemaal is voorbehouden aan betaalde seks. Iedereen kan gratis een account aanmaken. Om contact te zoeken met anderen moet je een advertentie zetten of op een advertentie antwoorden. In principe zijn advertenties niet bedoeld voor commerciële seksdiensten.

Ervaringen met Sexmarktnl

Op deze site voor seksdating komt heel veel reactie. Meestal is deze negatief. Zo zou er weinig belang gehecht worden aan privacy en wordt er geklaagd over advertenties van vergunde MKB bedrijven die seksdiensten aanbieden. Je kunt hier dus ook je weg naar de legale prostitutie vinden. Voor de gebruikers van deze site die wij online vonden, is Sexmarktnl op dat gebied een brug te ver. Seks om de seks moet kunnen, zonder dat daar geld voor gegeven moet worden. Een aantal gebruikers heeft dubbele gevoelens omtrent dit beleid. Online worden hele discussies gevoerd over het feit of legale prostitutie een plaats heeft op een site voor seksdating.

Is Sexmarktnl betrouwbaar?

Het is al duidelijk dat niet iedereen zit te wachten op de zoveelste site voor seksdating met nepprofielen en fake accounts. Het concept betalen voor seks schrikt een aantal bezoekers af. Ook bordelen zijn actief op de site en zoeken op die manier naar personeel. Als je op de hoogte bent van deze praktijk is de kans klein dat je op deze advertenties zult ingaan terwijl je op zoek bent jaar seks zonder dat je je er beroep wilt van maken. Toch bestaat er een kans dat dit tot verwarring zal leiden en dat sommigen terecht kunnen komen waar ze helemaal niet willen zijn. Op dit gebied is Sexmarktnl niet betrouwbaar.

Is Sexmarktnl dan oplichting?

Nee van oplichting kunnen we hier niet spreken. Hoewel sommige mensen spreken van nepprofielen, is dit in de praktijk niet het geval. Particulieren moeten zich kunnen identificeren vooraleer ze een account kunnen aanmaken. Dit houdt het aantal nepprofielen klein. Onze indruk is dat gebruikers met nepprofielen de accounts van advertenties voor betaalde seks bedoelen. De site zelf maakt duidelijk alleen legale activiteiten toe te staan.

Kun je Sexmarktnl opzeggen?

Sexmarktnl kun je opzeggen. Dit recht staat ingeschreven in de algemene voorwaarden.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close