Sexdating

sexrelatieeu

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexrelatieeu/
Naar de website

 

Sexrelatieeu

Vele mensen hebben wel eens zin in ‘vriendschap met’ of in een relatie puur voor de seks. Daar is niks verkeerds aan, maar voor vele mensen is dit jammer nog altijd een taboe. Daarom is het geen wonder dat datingsites voor seksrelaties zo veel succes hebben. Ook Sexrelatieeu speelt daar op in. Daarom stellen we je deze site graag aan je voor. Maakt ze de verwachtingen waar of blijven de bezoekers op hun honger zitten. We gingen het even na.

Ervaringen met Sexrelatieeu

Deze datingsite richt zich zoals verwacht tot mensen die op zoek zijn naar een seksrelatie in Vlaanderen of Nederland. De profielen op deze site geven dit ook duidelijk aan. De foto’s zijn weinig verhullend en het is duidelijk dat dit profielen zijn van dames die op zoek zijn naar een sekspartner. Je kunt je hier gratis en anoniem aanmelden. Dit lijkt logisch want bij vele mensen leeft de angst dat hun voorkeur voor seksrelaties hun vrienden en kennissen zou kunnen afschrikken. Jammer genoeg zorgt dit gegeven ervoor dat de identiteit van de leden niet gecontroleerd kan worden. Dit leidt tot nepprofielen en de daarbij horende ergernissen.

Is Sexrelatieeu betrouwbaar?

Een aantal profielen op Sexrelatieeu zijn jammer genoeg nep. Dit heeft voor gevolg dat niet alles wat je op de aanlokkelijke foto’s te zien krijgt er ook in het echt zo uitziet. Op het moment dat je je gratis inschrijft en je profiel aanmaakt, ben je daar nog niet van op de hoogte. Hoe langer je de site gebruikt, hoe sneller dat je tot de ontdekking komt dat je niet altijd gratis met de profielen op deze datingsite kunt blijven chatten. Om echt tot een gesprek te komen, moet je credits kopen. Credits zijn niet gratis. Wanneer je op het punt bent gekomen dat je denkt dat de tijd rijp is om in het echt af te spreken, dan kom je erachter dat dit niet mogelijk is. Je mag namelijk geen adressen uitwisselen.

Vele leden vinden Sexrelatieeu een vorm van oplichting?

Wie lid wordt van een datingsite, of dat nu voor de seks is of voor een echt relatie, wil zijn favoriete contact op die site wel eens in levende lijve ontmoeten. Op Sexrelatieeu blijkt dit niet mogelijk. Daarom begrijpen wij dat vele leden zich bekocht voelen.

Sexrelatieeu opzeggen

Gezien de ervaringen die wij lazen over deze site voor seksdating, is het logisch dat vele leden deze site willen opzeggen. Een betalend lidmaatschap kan na 14 dagen door middel van het herroepingsrecht worden opgezegd. Nadien kan dit op het einde van de termijn van het lidmaatschap. Dan moet je een opzegtermijn van 1 week in acht nemen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close