ReviewsSenioren Dating

50plusrelatie

http://www.datingautoriteit.nl/link/50plusrelatie/
Naar de website

50Plusrelatie

Op liefde staat geen leeftijd. Ook wie ouder is dan 50 vindt het belangrijk om lief en leed te kunnen delen met een ander. Het is trouwens wetenschappelijk bewezen dat wie een goede partner heeft daadwerkelijk ook langer leeft. 50Plusrelatie is een datingsite voor iets oudere singles die op zoek zijn naar een maatje voor het leven. Hier kunnen alleenstaande 50-plussers uit zowel Nederland als België op zoek gaan naar een nieuwe levensgezel.

Wat zijn de ervaringen met 50Plusrelatie?

50Plusrelatie is een van de grotere datingsites voor deze doelgroep. Zoals het geval is met vele andere datingsites, kun je je hier gratis inschrijven en een profiel aanmaken. Hier geldt dat wie dit zo zorgvuldig mogelijk invult de grootste kans maakt om effectief ook iemand te leren kennen. Dit lijkt logisch. Verder kun je deze datingsite gedurende een beperkte tijd volledig gebruiken. Dit is mooi meegenomen voor wie de website volledig wil leren kennen. Zo kun je een bewuste keuze maken voor het betalende of Premium lidmaatschap. Wie per maand betaalt, betaalt hier ongeveer het dubbele maandtarief in vergelijking met iemand die 6 maanden lid blijft. Alle tarieven staan goed vindbaar op de site.

50Plusrelatie is een betrouwbare site

Deze datingsite geeft veel informatie aan potentiële leden zonder dat je daar erg ver voor hoeft te zoeken. Dit is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar ook wel zo netjes en eerlijk. Zo blijft alles transparant en krijg je het gevoel dat er hier alles aan gedaan wordt om de datingsite zo betrouwbaar mogelijk te maken. De reviews die op de site zelf te vinden zijn, geven in ieder geval het idee dat ze werden geschreven door echte mensen. Je krijgt hier de indruk dat je hier met een gerust hart een account kunt aanmaken.

Bestaat er oplichting bij 50Plusrelatie?

Wie de algemene voorwaarden van deze site goed doorleest, komt erachter dat deze site zich het recht voorbehoudt om profielen die een loopje nemen met de algemene voorwaarden, te verwijderen. Dit geeft in ieder geval de indruk dat 50Plusrelatie er alles aan doet om oplichting actief te voorkomen.

50Plusrelatie opzeggen behoort tot de mogelijkheden.

Smaken verschillen. Wat voor de ene de perfecte datingsite is, is dat helemaal niet voor de andere persoon. Daarom is het alleen maar logisch dat je ook 50Plusrelatie kunt opzeggen. Veel hoef je daar trouwens niet voor te doen. Je kunt als het ware van de ene dag op de andere je account verwijderen. Je moet er wel rekening mee houden dat je je betaalde lidgeld dan niet terugkrijgt.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Close