vrienden ontmoeten

vriendschapsnet

http://www.datingautoriteit.nl/link/vriendschapsnet/
Naar de website

 

Vriendschapsnet.nl is een initiatief dat sinds 2010 actief is om het mogelijk te maken dat iedereen een vriend kan vinden. Veel mensen voldoen niet aan de gevraagde eisen van andere contactsites, of hebben simpelweg niet de juiste interesses. Deze mensen kunnen dan ook terecht bij Vriendschapsnet.nl.

Vriendschapsnet.nl is duidelijk geen online platform voor mensen die op zoek zijn naar een seksuele relatie, vreemd willen gaan, of op zoek zijn naar erotisch contact. Deze site is er juist voor bedoeld om voor iedereen een geschikt maatje, vriend of hobby-deler te vinden.  Op Vriendschapsnet.nl vind je een grote gezamenlijke chatroom, waar je met iedereen gezellig kan praten. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om personen een persoonlijk berichtje te sturen.

 

Is Vriendschapsnet.nl gratis?

Vriendschapsnet.nl is in zijn geheel gratis te gebruiken. Het is dan ook opgezet als initiatief om mensen met elkaar in contact te brengen. De gehele website is vrij toegankelijk, zelfs het 1 op 1 berichten sturen. Hiervoor zijn geen credits nodig zoals bij veel andere websites wel het geval is.

 

Vriendschapsnet.nl ervaringen

De ervaringen van Vriendschapsnet.nl zijn nogal verdeeld. Zo zijn er mensen die de website en het moderator team de hemel in prijzen, waarin anderen minder enthousiast zijn over dit team. Sommige mensen geven aan hier vriendschappen voor het leven te hebben gevonden, en zelfs langdurige relaties. Mensen vinden hier zielsgenoten, partners en hobby-delers. Toch is er een groot deel van de mensen die minder blij is. Niet zozeer door de werking van de website, maar door de mensen die het beheren.

 

Vriendschapsnet.nl opzeggen

Alhoewel de leden van Vriendschapsnet.nl vaak erg lang actief zijn, kan het zo zijn dat je graag jouw account op wil zeggen. Gelukkig is dit relatief gemakkelijk te doen. Op de website zelf is er de optie om je uit te schrijven van de website. Conforme de regelgeving moet hier door de website ook gehoor aan worden gegeven. Zodra je je uit hebt geschreven zal je een bevestigende tekst krijgen.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close