vrienden ontmoeten

Funmatch

http://www.datingautoriteit.nl/link/funmatch/
Naar de website

Informatie Funmatch.nl

Ben je naar iets meer dan een liefdes relatie op zoek? Meld je dan aan bij Funmatch.nl. Hier kun je sociale contacten zoeken met wie je samen een hobby zou kunnen beoefenen, een dergelijke sport, of andere activiteiten. Dit alles kun je regelen in een betrouwbare en veilie omgeving. Bij Funmatch is het de bedoeling dat je dus contacten kunt vinden binnen jouw regio met wie jij dezelfde interesses kan delen. Het is niet alleen leuk, maar het is ook heel makkelijk en transparant om bij Funmatch de juiste fun partner te vinden.

 

Lid worden bij Funmatch.nl

Ben je geregistreerd bij Funmatch.nl dan ben je automatisch lid van onze online meeting community. Het is ook volledig gratis om je aan te melden. Dit houdt dus ook in dat je gratis je leuke activiteiten kunt plaatsen, je kunt gratis prive berichten versturen en ontvangen en andere kunnen ook geheel gratis reageren op de activiteiten die jij plaatst. Gratis aanmelding houdt dus in gratis aanmaken van je persoonlijke profiel. Maak je profiel zo compleet mogelijk om het zeer interessant en aantrekkelijk te maken voor andere leden. Wij hebben enkele functies waar je ook  makkelijk gebruik van kunt maken. Bij Funmatch.nl kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de (video) chat en je kunt zoeken en gevonden worden door andere gebruikers van Funmatch.nl. Je kunt je eigen profiel foto plaatsen en wat informatie over jezelf die jij graag wilt dat andere mogen weten. Hoe beter je je profiel inricht, hoe meer leden je zult aantrekken. Eenmaal geregistreerd en met je complete profiel helemaal ingevuld, kun je beginnen in te vullen wat voor activiteiten jij leuk vindt. Je kunt dan ook direct aan de slag en reageren op activiteiten van andere leden die jou aanspreken, of je kunt beginnen met het verzenden van prive berichten. Ook kun je deze trouwens ontvangen, geheel gratis! Er zijn veel  activiteiten op Funmatch en om het makkelijker te maken voor onze leden hebben wij deze onderverdeeld in de volgende categorien:

 

 • Sport and Outdoor
 • Eten en Drinken
 • Cultuur
 • Wellness and Beauty
 • Hobby
 • Reizen en Vakantie

 

 

Nieuwere functies bij Funmatch.nl

De afgelopen maanden hebben wij ons enorm bezig gehouden met het verbeteren van deze geweldige dating website. Het moet immers leuk blijven voor onze leden om continue gebruik te maken van Funmatch.nl. Nu kun je dus ook bij Funmatch.nl gebruik maken van de volgende functies:

 • Gratis chat gesprekken voeren met andere leden
 • Gratis op zoek gaan naar andere leden
 • Activiteiten gratis op de site plaatsen
 • Gratis kunnen reageren op activiteiten van andere leden
 • Ook gratis zoeken naar dergelijke activiteiten
 • Priveberichten versturen naar andere leden is geheel gratis.
 • Zelf gratis een online vrienden network opzetten
 • In het gehele land gratis leuke activiteiten plannen en beoefenen.

Heb je een activiteit gevonden die jij leuk vindt, moet je hier alleen maar op klikken voor meer informatie. Je kunt op de kaart zien waar deze activiteit wordt gehouden en je kunt in contact komen met de persoon die dat activiteit online heeft gezet. Je zou de activiteit eventueel kunnen delen op social media om zo meer mensen aan te trekken. Misschien wil je een wedstrijd houden en hoe meer mensen hoe beter. Dan kun je altijd verschakelen naar social media om zo meer mensen aan te trekken. Dankzij al onze nieuwe functies, heb je nu de mogelijkheid om onmiddelijk en direct in contact te komen met de leden van Funmatch. Er zijn ook diverse chatrooms beschikbaar met elk een eigen thema, of activiteit als onderwerp. Het is ook leuk om deze te bezoeken en met andere leden te chatten waar jullie allemaal interesse in hebben.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close