Vrouwen versieren

webliefde

http://www.datingautoriteit.nl/link/webliefde/
Naar de website

 

Webliefde.nl is de Nederlandse informatie site voor alles op het gebied van daten, flirten en versieren. hier vind je bijvoorbeeld diepgaande artikelen over de ‘do’s and don’t’ op het gebied van flirten, maar ook informatie over lichamelijke voorkeuren en feiten over singles.

Webliefde.nl richt zich er dus niet op om jou een e-book te verkopen of jou te strikken voor een abonnement. In zekere zin is Webliefde.nl een soort startpagina op het gebied van flirten.

Naast een ruime selectie aan artikelen op het gebied van flirten en verzorging, richt webliefde.nl zich ook erg op de liefde. Volgens Webliefde.nl is dit een essentieel onderdeel. Zo vind je hier bijvoorbeeld tips voor het schrijven van liefdesbrieven en liefdestests.

Ook kan je hier terecht voor erotische, liefdes en relatiehoroscopen.

Op Webliefde.nl vind je een aantal links naar andere websites die gerelateerd zijn aan deze site. Het gaat meestal om websites op het gebied van relaties en relatieproblemen. Ook zijn er links met betrekking tot de kunst van het flirten.

 

Is Webliefde.nl Betrouwbaar?

Webliefde.nl is qua website betrouwbaar. Het is geen website die gebruik maakt van nep accounts of op een andere manier probeert geld aan je te verdienen. Deze website is er puur voor bedoeld om jou te informeren op het gebied van liefde en flirten. Dit doen zij op een informatieve doch speelse manier, bijvoorbeeld via quizzen.

Toch betekent dit niet dat je alles van Webliefde.nl klakkeloos over moet nemen. Veel informatie op de website is subjectief, oppervlakkig en soms zelfs achterhaald. Een deel van de website is zelfs leeg. Naast opiniestukken vind je hier ook echte informatie, zo kan je na even zoeken bijvoorbeeld onder het kopje nieuws actuele artikelen vinden.

 

Is Webliefde.nl Gratis?

Webliefde.nl is in zijn geheel gratis. Dit houdt in dat alle artikelen gratis te lezen zijn, en zelfs zichtbaar zijn zonder dat je een account nodig hebt. Wel vindt je hier veel verborgen links naar andere websites. Zodra je bijvoorbeeld een tip klikt over coaching, dan wordt je direct naar een geaffilieerde website gestuurd. Alhoewel dit natuurlijk niet fijn is, is het hooguit een klein ongemak.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close