Vrouwen versieren

vrouwen-veroveren

http://www.datingautoriteit.nl/link/vrouwen-veroveren/
Naar de website

 

VrouwenVeroveren.nl is een project dat opgezet is door Victor Verlon. Hij leert jou middels nieuwsbrieven de fijne kneepjes van het versieren van vrouwen. Je krijgt via een nieuwsbrief eens in de zoveel tijd nieuwe tips op het gebied van:

  • Vrouwen ontmoeten
  • Vrouwen aanspreken
  • Vrouwen versieren
  • Vrouwen in bed krijgen

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een e-book te kopen met nog meer informatie. Dit e-book is ook geschreven door Victor Verlon.

 

Is VrouwenVeroveren.nl betrouwbaar?

VrouwenVeroveren.nl door Victor Verlon is voor het grootste deel een betrouwbare site. Dit houdt in dat de website niet nep is. De website is zelf nogal karig, deze bestaat uit enkel en alleen een inschrijfpagina voor de nieuwsbrief. Er staat alleen vermeld wat de cursus in zal houden en hoe je je kan inschrijven.

Als je de algemene voorwaarden beter bekijkt dan zal je zien dat VrouwenVeroveren.nl inderdaad netjes met jouw gegevens om zal gaan. Het wordt dus niet doorverkocht en je krijgt ook geen spam doorgestuurd.

Of de daadwerkelijke inhoud van de tips betrouwbaar zijn is een ander verhaal. De meeste tips zijn oppervlakkige informatie wat voor de meeste mensen normaal is. Toch is het handig dat dit vermeld wordt.

 

Is VrouwenVeroveren.nl gratis?

Ja, VrouwenVeroveren.nl is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen om de nieuwsbrief te ontvangen is je naam en emailadres achter laten. Je zal dan binnen een minuut een bevestigingsmail krijgen en vervolgens ook de eerste les.

Er is de optie om een E-book te kopen geschreven door Victor Verlon, deze bevat extra informatie, tips en openingszinnen. Daarnaast kan je Victor zelf vrijblijvend een mailtje sturen met vragen, waarna hij jou persoonlijk advies zal geven.

 

VrouwenVeroveren.nl ervaringen

De ervaringen omtrent VrouwenVeroveren.nl zijn verdeelt. Dit is logisch voor een website in deze branche, gezien de ene persoon meer succes heeft dan de andere. Dit zie je dan ook terug in de reviews. Veel mensen zijn lyrisch enthousiast en geven het een maximale score, of zijn zeer ontevreden en geven het de laagste score. Als je de wat meer weloverwogen reviews leest dan komt vaak terug dat de tips helpen, maar niet uniek zijn. Andere versier-websites geven een soortgelijk advies.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close