Sexdating

vipflirt

http://www.datingautoriteit.nl/link/vipflirt/
Naar de website

 

Vipflirt is een datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een spannend avontuurtje. Je kan hier even gluren, maar ook zelf contacten leggen. Daarvoor dien je dan wel een profiel aan te maken. Ook is het slim deze van een of meerdere foto’s te voorzien. Het het aanmaken van een account op Vipflirt.nl is gratis. Als nieuwe gebruiker kun je gratis vijf flirt-berichten versturen. Wil je verder flirten dan moet je die flirtjes of langere berichten inkopen.

Vipflirt is betrouwbaar

Flirten is leuk. Het niet niet meteen vreemdgaan, dus vaak nog onschuldig ook. De matches die wij tegenkwamen op de site waren doorgaans allemaal vrijgezel, of zeiden dat te zijn. De profielen op Vipflirt zagen er voor zover wij konden zien allemaal erg betrouwbaar uit. Op deze site kwamen we erg veel normale mensen tegen. Mensen die je niet zomaar op iedere datingsite tegenkomt. Afspreken met andere leden is mogelijk, maar de site waarschuwt ervoor dat de site duidelijk en alleen bedoeld is voor mensen van 18 jaar en ouder. Dat gaf ons een goed gevoel over de site, want veel sites boeit dat niet. Een betrouwbare regel die de site hier stelt.

Vipflirt licht niet op

Er wordt vaak gedacht dat datingsites vaak de boel oplichten. Vipflirt is echt er niet zo’n site die roept honderdduizenden leden te hebben. Deze site heeft gewoon enkele duizenden leden en dat is een stuk logischer. Een groot deel van de profielen is echt, maar de site zegt ook duidelijk enkele profielen voor entertainment te bieden. En hier is het de meeste mensen ook om te doen: flirte is namelijk entertainment voor de meesten. De eerste flirts kan je gratis sturen, daarnaast kan je berichten sturen voor een klein bedrag per bericht. Daardoor kan je precies zelf bijhouden wat je uitgeeft aan de site en zit je niet vast aan hoge kosten voor langere tijd, zoals soms wel eens bij andere datingsites het geval is.

Vipflirt opzeggen

Als je wil opzeggen bij Vipflirt, dan ga je naar je account en klikt op opzeggen. Je profiel wordt direct verwijderd en anderen kunnen geen contact meer met je opnemen. Doordat je per bericht betaalt hoef je ook niet bang te zijn dat je achteraf te veel geld in je account hebt laten zitten. Na het beeindigen van je account ben je ook definitief weg van Vipflirt. Maar wees nu eerlijk: met een beetje flirten is toch helemaal niets mis? Waarom opzeggen dus?

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close