Algemene Datingsites

spiridate

http://www.datingautoriteit.nl/link/spiridate/
Naar de website

Informatie Spiridate.nl

Om een account te maken bij Spiridate.nl is het heel makkelijk, simpel en nog erbij geheel gratis. Het gratis registreren brengt enkele voordelen met zich mee zoals het hebben van een authentieke persoonlijke online profiel, je kan tot wel 4 verschillende foto’s plaatsen op je profiel, je kunt je berichten prive ontvangen, het is mogelijk om de foto’s van andere leden te vergroten als je een betere kijk zou willen nemen, en het aanmelden biedt jou ook de mogelijkeid om het zoeken naar profielen te vergemakkelijken via het systeem. Dit alles natuurlijk om jouw sprituele liefde te vinden.

Gratis account Spiridate.nl

Heb je eenmaal een gratis account dan ben je heus niet plotseling verplicht tot iets waarbij je moet betalen. Het blijft gratis zolang jij dat wilt. Wil je ervoor kiezen om een premium account te activeren om meer gebruik te maken van alle opties op Spiridate.nl, dan kun je dat al doen vanaf €3.33 per maand. Als een premium account gebruiker kun je gebruik maken van het volgende:

  • De mogelijkheden die je had als gratis gebruiker blijven
  • Je kan tot wel 10 foto’s plaatsen op je profiel
  • Je kunt nu zelf prive berichten versturen alsook ontvangen
  • Je hebt de mogelijkheid om te zien wie er allemaal online zijn.
  • Je krijgt te zien welke leden gratis leden zijn en welke premium gebruikers.
  • Je ziet wie jouw profiel heeft bekeken
  • Je kunt je eigen favorieten lijst bijhouden.
  • Wanneer je zoekt naar een profiel kun je dit doen met de gebruikersnaam of bepaalde trefwoorden
  • De minichat mogelijkheden zijn onbeperkt en 24 uur beschikbaar
  • Je kunt altijd chatten met anderen gebruikers die een premium account hebben.

Veranderingen maken profiel Spiridate.nl

Als je bijvoorbeeld je profiel zou willen aanpassen dien je eerst ingelogd te zijn. Na het inloggen ga je naar het menu en kies je voor ‘mijn account’. Er zal een submenu naar beneden klappen. In de submenu dien je dan te klikken op ‘profiel aanpassen’. Heel simpel gedaan.

Soms gebeurt het ook wel dat leden geen horoscopen meer willen ontvangen. Indien je dit niet meer wilt kun je dit altijd veranderen in de instellingen. Wekelijks worden horoscopen gestuurd via de e-mail. Om wijzigingen hierin te brengen ga je weer bij je menu en klik je op ‘mijn week horoscoop’. Je zult zien dat deze is aangevinkt bij ‘ja’. Klik het vinkje weg en je zult geen wekelijkse horoscopen meer ontvangen via de e-mail.

Weet, dat als je een gratis gebruiker bent, je tot een maximaal van 4 foto’s kunt plaatsen en wanneer je een premium gebruiker bent kun je tot wel 10 foto’s plaatsen. Wil jij een foto toevoegen dan doe je dit via de ‘bestand locatie’. Hier kun je foto’s vanuit je computer downloaden naar Spiridate.nl.

Denk je dat je al genoeg hebt gehad van Spiridate.nl, dan kun je zonder een enkele verplichting je profiel opzeggen. Om dit te doen ga je via de menu naar de subenu en klik je op ‘mijzelf uitschrijven’. Let erop, indien jij je wachtwoord bent vergeten, zie dit niet als een reden om jezelf uit te schrijven bij Spiridate.nl. Wij hebben ook de optie voor jou om je wachtwoord weer terug te halen. Je kunt je wachtwoord opvragen via onze pagina, de hoofdpagina. Hier vul je je e-mail adres in en je zult je wachtwoord per e-mail ontvangen. Dit is geheel veilig en niet zomaar een ieder kan met deze optie jouw wachtwoord krijgen om toegang te hebben tot jouw persoonlijke profiel.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close