Hoger Opgeleiden Dating

vipocean

http://www.datingautoriteit.nl/link/vipocean/
Naar de website

 

Vipocean.nl is de online ontmoetingsplek voor mensen die een Vip lifestyle onderhouden. U vindt hier de rijken en de mensen die een netwerk hebben. Vipocean.nl is een verzamelplaats voor exclusieve mensen en speciale gasten. U kunt Vipocean.nl gebruiken om in contact te komen met nieuwe mensen die uw luxe levensstijl delen en een voorliefde hebben voor de activiteiten die alleen weggelegd zijn voor echte Vip’s. Ook kunt u Vipocean.nl gebruiken om het contact met uw vrienden te onderhouden. Vipocean.nl is namelijk de ideale site voor jullie.

Naast contacten maken en onderhouden kunt u op Vipocean.nl ook toegang krijgen tot exclusieve evenementen. Met deze evenementen kunt u leven zoals dat bij u past, met echte luxe.

 

Is Vipocean.nl betrouwbaar?

Vipocean.nl heeft strikte algemene voorwaarden. Deze houden in dat Vipocean.nl zich niet buiten de wet mag gedragen, en u en uw privacy serieus moeten nemen.

De site mag dus niet uw gegevens misbruiken, verkopen of weggeven aan derde partijen. Ook worden de betalingen die worden gedaan op Vipocean.nl 100% beveiligd door hun partner Global Direct. Een belangrijk detail is dat Vipocean.nl geen gebruik maakt van nep accounts of bots. De mensen met wie u online praat zijn dan ook helemaal echt. Vipocean.nl is daarnaast ook proactief in het verwijderen van spam, nep accounts gemaakt door andere gebruikers en natuurlijk andere illegale activiteiten.

 

Vipocean.nl opzeggen

Vipocean.nl doet er alles aan om uw vip ervaring zo prettig mogelijk te maken, toch kan het gebeuren dat u uw account op wil zeggen. Ongeacht de reden hiervoor is dit altijd mogelijk, dit staat ook vastgesteld in de algemene voorwaarden. Opzeggen kan binnen de site zelf, en u krijgt per mail een bevestiging. Wat de omstandigheden ook zijn, u heeft nooit recht op een vergoeding die hoger ligt dan het uitgegeven bedrag op de site. Daarnaast is Vipocean.nl ook niet verantwoordelijk voor eventuele geld afspraken die u maakt met andere leden, gezien zij hier niet aan deelnemen.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close