Hoger Opgeleiden Dating

the-inner-circle

http://www.datingautoriteit.nl/link/the-inner-circle/
Naar de website

 

Zoals de naam al zegt, is The Inner Circle alleen bedoeld voor mensen van de binnenste cirkel: hip, rijk en succesvol. The Inner Circle is dan ook een datingapp waarop men niet zomaar wordt toegelaten. Om erin te komen, moet u persoonlijk worden uitgenodigd door iemand die al een profiel heeft op de datingsite. Vervolgens kunt u een profiel aanmaken, dat eerst uitgebreid wordt gescreend voordat u tot de datingapp wordt toegelaten. Zo kan ervoor gezorgd worden dat The Inner Circle écht exclusief blijft.

Het idee van deze datingapp is gebaseerd op het besluit dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Daarom is toegang alleen mogelijk voor mensen met een soortgelijke achtergrond en interesses, zodat contacten gemakkelijker kunnen worden gelegd.

Dit concept is al vrij uniek voor een datingapp, maar daar komt nog bij dat het online dating ook regelmatig offline wordt gehaald door middel van exclusieve evenementen die elke maand over heel de wereld worden gegeven. Op deze feesten kunt u de singles ook in het echt ontmoeten, zodat het daten weer wordt gerealiseerd in de ‘echte’ wereld.

 

Is The Inner Circle betrouwbaar?

The Inner Circle gaat op betrouwbare wijze met uw persoonlijke gegevens om. Het contract van The Inner Circle komt overeen met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet, wat betekent dat gegevens niet verkocht worden aan derden, en locaties alleen worden gebruikt om andere dichtbijzijnde leden van de datingsite gemakkelijk te kunnen vinden. Zo kunt u ervanuit gaan dat uw gegevens bij The Inner Circle altijd veilig zijn.

 

Ervaringen met The Inner Circle

Ervaringen met The Inner Circle zijn verschillend. Veel mensen vinden het fijn dat alle singles op deze datingapp ongeveer dezelfde achtergrond hebben, waardoor het gemakkelijker is om de juiste match te vinden. Een nadeel van de site is volgens sommige mensen wel dat het behoorlijk rustig is, omdat er maar een select aantal mensen kan worden toegelaten. De exclusieve feesten maken echter veel goed: contact in het echt zegt vaak toch meer dan wanneer je enkel online met elkaar praat.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close